Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Έτσι ανακοίνωσε την επιστροφή του ο Γιώργος Τράγκας

"Σύντομα και πάλι..."

26 Αυγούστου 2020 15:01
Έτσι ανακοίνωσε την επιστροφή του ο Γιώργος Τράγκας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την επιστροφή του έκανε γνωστή, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Γιώργος Τράγκας. Τι ανέφερε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής;

Ο Γιώργος Τράγκας, αυτή την περίοδο περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τη σύζυγό του, σε κάποιον μαγευτικό προορισμό. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος, γνωστός ως λάτρης των social media, συχνά - πυκνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές του.

Έτσι έκανε και το απόγευμα της Δευτέρας, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία του, στην οποία αναφέρει την επιστροφή του στο ραδιόφωνο. Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής ενημέρωσε τους followers του λέγοντας: "Τελευταίες βουτιές! Λίγος ακόμη ήλιος, ξεγνοιασιά, να γεμίσουν καλά οι μπαταρίες! Σύντομα και πάλι κοντά σας! Στο ραδιόφωνο Ελλάδα 94.3 στα fm καθημερινά από τις 8.00-11.00 ! Έχουμε να πούμε πολλά!"

Δείτε τη φωτογραφία του:

«Δεν πάει άλλο...» - Στα «κάγκελα» ο Γιώργος Τράγκας

Στα «κάγκελα» βρίσκεται ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως... δεν πάει άλλο, σχετικά με την υπόθεση που τον απασχόλησε όσο καμία άλλη φέτος, καθώς τον επηρέασε στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, είχε αποπεμφθεί από τα «Παραπολιτικά» και το Action 24, με τον ίδιο να «ξεσπά», καθώς κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση πως έβαλε το δικό της δάχτυλο για την απομάκρυνσή του.

Ο Γιώργος Τράγκας, σε συνέντευξή του στην «Espresso», τόνισε τους λόγους του τέλους της συνεργασίας με τα «Παραπολιτικά», όταν αυτό έγινε γνωστό, μη δείχνοντας έκπληξη.

Στα «κάγκελα» ο Γιώργος Τράγκας

«Έχουν διακοπεί πολλές φορές συμβόλαιά μου, γι’ αυτό κι έχω αποκτήσει αντισώματα. Έχω φύγει, για παράδειγμα, ως αντάλλαγμα για δάνεια που πήραν επιχειρήσεις, έχω φύγει επειδή έπρεπε η consortium (κοινοπραξία) να δώσει δάνειο σε τηλεοπτικό σταθμό, έχω φύγει έπειτα από απαίτηση πρωθυπουργικού γραφείου, έχω φύγει με διάφορες αιτίες από ραδιοφωνικούς σταθμούς γιατί είχαν κρατικές προμήθειες (δηλαδή είχαν παράλληλες δραστηριότητες οι επιχειρηματίες τους) και ούτω καθεξής. Πάντα όμως με πληρώνανε. Ποτέ δεν πήγα στο δικαστήριο. Έφευγα ήρεμα, με ελαφρά έως μεγάλη πικρία της ξαφνικής αποχώρησης, αλλά πάντοτε είχα ένα προαίσθημα για όλα αυτά…

Το έβλεπα στον ύπνο μου. Είχα ένα είδος έκτης αίσθησης που μου έλεγε «θα σε διώξουν» και έτσι εγώ είχα κλείσει ήδη τον επόμενο σταθμό.Όπως και τώρα, φανταζόμουν ότι, λόγω της ελεύθερης κριτικής που ασκούσα στην κυβέρνηση, της ανεμπόδιστης και της προκαλούσης μεγάλη δυσφορία, είχα καταλάβει ότι κάποια στιγμή θα μου πουν… δεν πάει άλλο, όπως μου το είπαν τελικώς. Σε όλα όμως τα συμβόλαιά μου έβαζα πάντοτε όρο να μπορώ να λέω ό,τι θέλω. Ρωτούσα από την αρχή: «Έχετε κάποιο μεγάλο συμφέρον; Έχετε κάτι που δεν θέλετε να το πω; Έχετε κάποιο όνομα που θέλετε να προστατεύσω;» Από την αρχή.

Εάν δεν μου το έλεγαν ή δεν μου το έστελναν γραπτώς, προχωρούσα ανεμπόδιστα στη δουλειά μου. Διότι δεν μπορείς να κάνεις εκπομπή ευλογώντας την εκάστοτε εξουσία και παίζοντας το θυμιατήρι κάθε πρωί», ανέφερε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share