Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός στο Buckingham: Έγινε η μεγάλη αποκάλυψη για Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι

Ποια είναι η αλήθεια;

24 Αυγούστου 2020 14:50
Χαμός στο Buckingham: Έγινε η μεγάλη αποκάλυψη για Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικρατεί στο Buckingham, με τη μεγάλη αποκάλυψη να έχει γίνει για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, έχοντας ως επίκεντρο την προσωπική τους ζωή, τη στιγμή που ετοιμάζουν την επιστροφή τους στη Βρετανία.

Το βιβλίο «Finding Freedom» φέρνει ουκ ολίγες αποκαλύψεις στη δημοσιότητα για το πώς συμβίωναν. Σε μία από αυτές, γίνεται λόγος για τις φήμες που έλεγαν, ότι η Μέγκαν είχε απαγορεύσει από το σύζυγό της το κυνήγι, καθώς εκείνη αγαπά ιδιαίτερα τα ζώα ήθελε να γίνει vegan.

Σύμφωνα με τους Όμιντ Σκόμπι και Κάρολιν Ντουράντ, όμως, που έγραψαν το βιβλίο, κάτι τέτοιο είναι απολύτως ψευδές. Όπως αναφέρουν, δεν πρόκειται για τίποτα άλλο πέρα από ψέμματα, που σκοπό είχαν να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις για την κοινή τους ζωή, οι οποίες μάλιστα δεν έρχονταν από το παλάτι, αλλά την οικογένεια της Μέγκαν, η οποία εδώ και καιρό έχει στραφεί εναντίον της.

Οι δύο συγγραφείς επισημαίνουν, ότι σε ένα αληθινό περιστατικό, στις 26 Δεκεμβρίου 2018, μια μέρα όπου παραδοσιακά η βασιλική οικογένεια βγαίνει για κυνήγι, ο Χάρι έλειπε, για να είναι στο πλευρό της γυναίκας του, καθώς ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα, που περνούσαν μαζί. Πολλά Μέσα ερμήνευσαν αυτή την πράξη ως μια εντολή της Μέγκαν να μην πάει για κυνήγι, καθώς είχε σκοπό να γίνει vegan. Η ίδια, μάλιστα, εκείνη τη μέρα του είχε μαγειρέψει κρέας, κάτι που φυσικά καταρρίπτει κάθε τέτοια φήμη, εφόσον ισχύει.

Πανικός με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι: Η κίνηση που «τάραξε» το Buckingham πριν αποχωρήσουν

Πανικός υπήρξε με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, οι οποίοι έκαναν μια κίνηση, η οποία «τάραξε» το Buckingham προτού αποχωρήσουν, κάνοντας άπαντες έξαλλους.

Περισσότερο, βέβαια, νεύρα μπορεί να πει κανείς πως είχε η Πριγκίπισσα Γιουτζίν, η οποία είδε το ζεύγος να ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της Μέγκαν στην χειρότερη για την ίδια δυνατή στιγμή, την ημέρα του γάμου της.

Στο βιβλίο «Finding Freedom», που βγήκε στη δημοσιότητα και περιγράφει με λεπτομέρειες τη ζωή των Σάσεξ στο παλάτι, αναφέρεται το εν λόγω περιστατικό, το οποίο «τάραξε» ακόμη και τη σχέση των Χάρι και Γιουτζίν, η οποία ήταν αρκετά στενή και φιλική. Σύμφωνα με το ίδιο, μάλιστα, ο πρώην Δούκας ζητούσε πάντα τη βοήθεια της ξαδέλφης του για τις γυναίκες, με τη δεύτερη να τον εντυπωσιάζει με την ωριμότητα, με την οποία αντιμετώπιζε τέτοια ζητήματα.

Κάπως έτσι, η ίδια ήταν φυσικά από τις πρώτες που έμαθαν για την ύπαρξη της Μέγκαν στη ζωή του. Όπως αναφέρει το «Finding Freedom», η Γιουτζίν θεωρούσα την Αμερικανίδα ιδανική για τον ξάδελφό της, εγκρίνοντας τη σχέση του και θεωρώντας πως ο Χάρι θα ήταν χαρούμενος. «Όπως και ο Χάρι, η Γιουτζίν είναι επίσης πιστή, ευχάριστη και ειλικρινής σαν άτομο», γράφεται.

Τη μέρα του γάμου της στις 12 Οκτωβρίου 2018, ωστόσο, η Μέγκαν και ο Χάρι έκαναν τη μεγάλη γκάφα, αποφασίζοντας τότε να ανακοινώσουν στη βασιλική οικογένεια, ότι η πρώτη ήταν έγκυος. Ο λόγος που έγινε τότε η ανακοίνωση, σύμφωνα με τη Μέγκαν, ήταν πως δεν μπορούσαν άλλο να το κρατούν κρυφό και ήθελε να... ξεφορτωθεί τους δημοσιογράφους και τις ερωτήσεις τους.

Η Γιουτζίν, βέβαια, θεώρησε πως η Μέγκαν έπρεπε να περιμένει λίγο ακόμη, προτού μοιραστεί αυτή την είδηση. Η ίδια έγινε, ασφαλώς, έξαλλη, όπως και η μητέρα της, Σάρα Φέργκιουσον. Τρεις μέρες μετά το γάμο, το θέμα έγινε γνωστό παγκοσμίως με το ζευγάρι σήμερα να έχει τον μικρό Άρτσι, που είναι ενός έτους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share