Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ζαμπίδη

Δύσκολες ώρες για τον αθλητή

21 Αυγούστου 2020 09:29
Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ζαμπίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι ώρες αυτές για τον Έλληνα "Ιron Mike", Μιχάλη Ζαμπίδη καθώς από τη ζωή έφυγε ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής του. Λόγος γίνεται για τον πατέρα του τον οποία "έχασε" και ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν βυθιστεί σε βαθύ πένθος.

Tην είδηση του θανάτου του πατέρα του έκανε γνωστή ο ίδιος ο Μιχάλης Ζαμπίδης, μέσα από μια ανάρτηση την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία και έγραψε με έντονη θλίψη "Αντίο γενναίε, δυνατέ και πάντοτε καλοσυνάτε μου πατέρα!". Λύγισε τους πάντες...

Αυτή είναι η ανάρτηση του Μιχάλη Ζαμπίδη για τον θάνατο του πατέρα του

Στη φωτογραφία αυτή βλέπουμε τον Μιχάλη Ζαμπίδη, τον πατέρα του, όπως και τη μητέρα του σε μία κοινή οικογενειακή έξοδο. Η ανάρτηση του Έλληνα Iron Mike συγκινεί.

Πριν από κάποιο καιρό ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε για πρώτη φορά για το γάμο του. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα εξέφρασε ο αγαπημένος σε όλο το Πανελλήνιο Iron Mike για τη σύντροφό του και τη σχέση τους.

Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Μιχάλη Ζαμπίδη: "Είναι ανείπωτη ντροπή!"

Πρωτοφανές ξέσπασμα πραγματοποίησε ο Μιχάλης Ζαμπίδης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο αθλητής, περιέγραψε την οργή που νιώθει για το Μακεδονικό ζήτημα γράφοντας:

«Είναι ανείπωτη ντροπή το να προσπαθείς να κλέψεις την ταυτότητα ενός έθνους. Να καπηλεύεσαι ρίζες που δεν έχεις. Να διαστρεβλώνεις την ιστορία για να αποκτήσεις αξία. Και είναι ακομα μεγαλύτερη ντροπή οι αρχηγοί αυτού του κόσμου να αναδιπλώνονται μπροστά σε αυτό… χωρίς συστολή.

Γείτονες των Σκοπίων, έχετε ακόμα χρόνο να επιλέξετε την αξιοπρέπεια. Να δώσετε την ευκαιρία στα παιδιά σας να μεγαλώσουν με περηφάνια και με το κεφάλι ψηλά, βρείτε μέσα σας τη δύναμη να αναγνωρίσετε το δικό σας αυτόφωτο έθνος, μην το απαξιώνετε. Η Μακεδονία μας είναι μία, είναι Ελληνική κι αυτό δεν αμφισβητείται»

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share