Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αυτό είναι το ύψος του διάσημου σεφ

Και όχι δεν είναι όσο νομίζετε!

20 Αυγούστου 2020 15:31
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αυτό είναι το ύψος του διάσημου σεφ

Μπορεί να είναι ο πιο κοντός κριτής, αλλά είναι και η μεγάλη αδυναμία τηλεθεατών και παικτών.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δέχεται πολλά πειράγματα για το ύψος του ιδίως από τον Σωτήρη Κοντιζά, που του είχε πει «Είσαι περασιά με το ύψος των πάγκων», αλλά πάντα γελάει δυνατά. Για άλλη μία φορά αποδεικνύει ότι είναι ακομπλεξάριστος, με την ανάρτησή του στο twitter. Όπως έχουμε καταλάβει ο γοητευτικός σεφ έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα social media, δείτε εδώ την ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram για το φεστιβάλ που διοργανώνει

Δημοσίευσε μια μεζούρα και έγραψε: «Για να το λύσουμε… 1,74 μετρημένος στο Α.Τ Νέας Σμύρνης , για την καινούργια ταυτότητα… (τον παρακάλεσα να βάλει κάνα πόντο παραπάνω… Αλλά δεν έπιασε…)».

Όσο ύψος κι αν έχει είναι έξυπνος, έχει χιούμορ και ατάκα που σκοτώνει.

Δείτε το Tweet του διάσημου σεφ:

Ένα παλάτι για το Λεωνίδα Κουτσόπουλο: Δείτε το μίνιμαλ και κομψό σπίτι του

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef από τη θέση του κριτή. Και λόγω του χιούμορ του, όχι μόνο κατάφερε να ξεχωρίσει, αλλά και να γίνει ο αγαπημένος κριτής του τηλεοπτικού κοινού. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος φαίνεται πως έχει πολλά ταλέντα, πλην της μαγειρικής. Ωστόσο, ο χαμογελαστός και καλοσυνάτος σεφ πριν λίγο καιρό ξέσπασε με ένα υβριστικό μήνυμα στο Twitter, δείτε εδώ τι ήταν αυτό που τον έκανε έξαλλο.

Ο σεφ και κριτής του MasterChef, εκτός από τη μαγειρική, αγαπά και τη μουσική και το έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις. Άλλοτε εμφανίζεται με μια κιθάρα στα χέρια να παίζει και να τραγουδά στα γυρίσματα, και άλλοτε ο τηλεοπτικός φακός τον έχει «πιάσει» να τραγουδά στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο γοητευτικός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έχει ταλέντο μόνο στην μαγειρική αλλά μία ιδιαίτερη, λεπτή ματιά και ως προς την διακόσμηση, αφού ο προσωπικός του χώρος στο Παλαιό Φάληρο είναι πολύ κομψός και προσεγμένες.

Μοντέρνοι πίνακες με έντονα χρώματα, έπιπλα με industrial αισθητική, καθαρές γραμμές όπως η λευκή τραπεζαρία και μία σούπερ σύγχρονη κουζίνα που φαίνεται στο πλάι της φωτογραφίας.

Φυσικά σε όλο αυτό ξεχωρίζει και το πανέμορφο σκυλάκι του, ο Σαλβαδόρ, για τον οποίο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλάει συχνά και στο MasterChef.

Δείτε μερικές εικόνες από το σπίτι του:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share