Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κέιτ Μίντλετον-Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αυτό είναι το παραδοσιακό χόμπι όπου πρέπει να μυηθεί ο μεγάλος γιος τους

Τον... φροντίζουν για το μέλλον

20 Αυγούστου 2020 14:43
Κέιτ Μίντλετον-Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αυτό είναι το παραδοσιακό χόμπι όπου πρέπει να μυηθεί ο μεγάλος γιος τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν ετοιμάζονται μονάχα, για να γίνουν μια μέρα το βασιλικό ζευγάρι της Βρετανίας, καθώς αποτελούν διαδόχους του θρόνου, αλλά φροντίζουν και για τον γιο τους, Τζορτζ, που είναι ο επόμενος στη σειρά, ενώ χαράς ευαγγέλια ήρθαν πρόσφατα για το ζεύγος.

Ο ίδιος βρίσκεται ήδη στα 7 του χρόνια και προετοιμάζεται για το ρόλο, που θα υπηρετήσει αρκετά μακριά στο μέλλον, ενώ υπάρχουν ορισμένα χόμπι, όπου πρέπει ο ίδιος να μυηθεί, καθώς αποτελούν παράδοση του παλατιού.

Ένα από αυτά, λοιπόν, για το ψάρεμα με μύγες, ή αλλιώς fly fishing, ένα σπορ πολύ διαδεδομένο στην χώρα τους και στο οποίο επιχειρούν με τεχνητές μύγες και παρόμοιους άλλους τρόπους, όσοι το κάνουν, να πιάσουν τα ψάρια τους. Η άσκηση αυτή, μάλιστα, προβλέπεται από το βασιλικό πρωτόκολλο, ότι πρέπει να την ακολουθήσει ο διάδοχος του θρόνου.

«Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θέλουν ο Τζορτζ να ξεκινήσει τη διαδικασία αυτή στον ποταμό Ντι, κοντά στο Μπάλμοραλ, όπου υπάρχουν πολλές πέστροφες και σολωμοί», αναφέρει πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια, με τον διάδοχο να είναι έτοιμος να μυηθεί.

Ο Τζορτζ, βέβαια, δε θα είναι μόνος του στη διαδικασία εκμάθησης αυτού του χόμπι, καθώς θα έχει στη συνοδεία του την Τίγκι Λεγκ Μπουρκ, η οποία φρόντιζε στο παρελθόν τους Ουίλιαμ και Χάρι και αποτελεί ένα εκ των πιο έμπειρων ατόμων στο συγκεκριμένο στυλ ψαρέματος. «Θα είναι σίγουρα χαρούμενη να τον βοηθήσει», αναφέρει η ίδια πηγή, με την Τίγκι μάλιστα να είναι η νονά του γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι, Άρτσι.

Ο Ουίλιαμ, παράλληλα, είναι ενθουσιασμένος στην ιδέα να μάθει ο γιος του αυτή τη δραστηριότητα, αφού ο Πρίγκιπας Κάρολος επίσης τον δίδαξε και τον βοήθησε να την αγαπήσει, ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν κάποτε φανατική του ψαρέματος. Είναι, δε, τόσο αγαπημένη ασχολία στο παλάτι, που μέχρι και η Νταϊάνα περνούσε τις ώρες της εξασκώντας την.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share