Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Η Φαίη Μαυραγάνη είναι...» - Άφωνος ο Νίκος Μάνεσης με το ιδιαίτερο σχόλιο

Τι είχε πει συνάδελφός τους;

20 Αυγούστου 2020 09:36
«Η Φαίη Μαυραγάνη είναι...» - Άφωνος ο Νίκος Μάνεσης με το ιδιαίτερο σχόλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άφωνος έμεινε ο Νίκος Μάνεσης με ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την Φαίη Μαυραγάνη, το οποίο μάλιστα έγινε από συνάδελφό του και άφησε άπαντες... κάγκελο.

Οι δυο τους αποτελούν ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης, σε έναν απόλυτα επιτυχημένο γάμο, ο οποίος στηρίζεται στην αγάπη τους, με αμφότερους να δείχνουν απόλυτα ευτυχισμένοι, ενώ εντύπωση προκαλεί και το χόμπι που έχει η κόρη τους.

Η έμπειρη παρουσιάστρια, ωστόσο, είναι λογικό να αποτελεί και... όνειρο για τον ανδρικό πληθυσμό. Πρόκειται, άλλωστε, για μια από τις πιο όμορφες και ευχάριστες παρουσίες στην τηλεόραση, με ένα συνάδελφό της να της πλέκει το εγκώμιο.

Ο λόγος γίνεται για τον Σωτήρη Γεωργούντζο. Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει αναφερθεί στη Μαυραγάνη σε παλιότερη συνέντευξή του και την έχει χαρακτηρίσει ως την πιο ωραία γυναίκα. Ο ίδιος εξέφρασε το γούστο του κι έκανε το... ιδιαίτερο σχόλιο του, μαζί με όσα είχε πει για τις γυναίκες και το ποδόσφαιρο.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξή του στους Betarades:

«Δε γνώριζε κανείς για εμάς ότι...» - Έριξαν τη «βόμβα» Νίκος Μάνεσης και Φαίη Μαυραγάνη

Ο Νίκος Μάνεσης και η Φαίη Μαυραγάνη έριξαν τη «βόμβα» στο τηλεοπτικό τοπίο, αποκαλύπτοντας κάτι, που κανείς δε γνώριζε για την πορεία τους στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Το ζευγάρι αυτή τη στιγμή κυριαρχεί στην πρωινή ζώνη, με τον έναν να βρίσκεται στον Alpha και τον άλλο στο Open, πραγματοποιώντας εξαιρετική δουλειά στο κομμάτι της ενημέρωσης. Οι δυο τους, όμως, είχαν βρεθεί κάποτε στην ίδια τηλεοπτική στέγη, καθώς είχαν δουλέψει στον ΑΝΤ1.

Κανείς δεν είχε πάρει... χαμπάρι, μάλιστα, ότι ήταν ζευγάρι, μέχρι που το αποκάλυψε ο Μάνεσης, ο οποίος σε ερώτηση για το αν θα έκαναν από κοινού εκπομπή, απάντησε πως ζήτησε από το κανάλι να μη γίνει αυτό, καθώς ήταν μαζί στη ζωή.

«Δεν έχουμε καμία αντίρρηση να το κάνουμε. Μας έχει γίνει και πρόταση. Απλά "έτρεχαν" τα συμβόλαιά μας σε διαφορετικές επιχειρήσεις και δεν μπορούσαμε. Άλλωστε, στο παρελθόν έχουμε κάνει μαζί εκπομπή στον ΑΝΤ1. Εμείς ήμασταν το πρώτο ζευγάρι που βγήκε στην τηλεόραση και δεν ήξερε μάλιστα κανείς ότι ήμασταν ζευγάρι. Δεν γνώριζε κανείς ότι ήμασταν παντρεμένοι.

Δεν γνώριζε κανείς ότι η Φαίη ήταν έγκυος πριν από 15 χρόνια στην κόρη μας. Δεν το χρησιμοποιήσαμε. Και είπαμε στο κανάλι "να μας βάλετε μαζί, αλλά να ξέρετε ότι εμείς είμαστε ζεύγος", γιατί δεν το ήξεραν ούτε στο κανάλι», είπε ο Νίκος Μάνεσης σε συνέντευξή του στο «TV Εθνος» αποκαλύπτοντας τι συνέβαινε στην προσωπική του ζωή με τη Φαίη Μαυραγάνη, όταν έκαναν μαζί εκπομπή στον ΑΝΤ1.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share