Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Παγωμάρα» στη βασιλική οικογένεια: Η ερώτηση που σάστισε την Πριγκίπισσα

Τι συνέβη;

19 Αυγούστου 2020 15:21
«Παγωμάρα» στη βασιλική οικογένεια: Η ερώτηση που σάστισε την Πριγκίπισσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Παγωμάρα» υπήρξε στη βασιλική οικογένεια, με μια ερώτηση να είναι αρκετά... παράξενη για την Πριγκίπισσα και διάδοχο του θρόνου, με αποτέλεσμα εκείνη να σαστίσει.

Το καλοκαίρι αυτό ήταν παράξενο για την οικογένεια της Ισπανίας. Μετά τις τρομερές αποκαλύψεις για τη δράση του Χουάν Κάρλος και την απόφαση του πρώην Βασιλιά να φύγει από την χώρα, με το παλάτι μάλιστα να μας αποκαλύπτει και... πού έχει κρυφτεί, ο νυν Βασιλιάς, Φελίπε, θέλησε μαζί με τη σύζυγό του, Λετίθια, και τις δύο κόρες τους να πάνε κάπου να χαλαρώσουν σε σύγκριση με αυτή την καθημερινότητα.

Κάπως έτσι, πέρασαν τον χρόνο τους στη Μαγιόρκα, όπου συνδύασαν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς έκαναν τις διακοπές τους και, παράλληλα, επιδόθηκαν σε κοινωνικό έργο, με επίκεντρο τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού. Η οικογένεια στάθηκε δίπλα σε όσους έχουν πληγεί στην καθημερινότητά τους, ενώ συνάντησαν αρκετά παιδιά, με τα οποία συνομίλησαν.

Κάπου εκεί, όμως, ήρθε και η αμήχανη στιγμή για την Πριγκίπισσα Λεονόρ, η οποία είναι μάλιστα η διάδοχος του θρόνου. Οι νέοι, φυσικά, είναι αυθόρμητοι και σίγουρα σκέφτονται... διαφορετικά από όσους είναι «καταδικασμένοι» να υπηρετούν τη Βασιλεία. Κάπως έτσι, ένα κορίτσι γύρισε στη Λεονόρ, την ώρα που της έκαναν ερωτήσεις και τη ρώτησε τι θα ήθελε να κάνει, όταν θα μεγάλωνε.

Η αλήθεια είναι, ότι και να θέλει η Λεονόρ... δεν έχει πολλές επιλογές. Συγκεκριμένα έχει μία και αυτή είναι να γίνει Βασίλισσα της Ισπανίας, εκτός μεγάλων απροόπτων. Η μητέρα της, σε εκείνο το σημείο, έσπευσε να απαντήσει για χάρη της και να πει πως «δεν είναι το τι θέλει, αλλά το τι πρέπει να κάνει».

Με αυτό τον τρόπο, η Βασίλισσα βοήθησε την κόρη της να αποφύγει την έντονη αμηχανία εξαιτίας της εν λόγω ερώτησης. Το περιστατικό σχολιάστηκε έντονα από τον Τύπο της Μαγιόρκα, που μεταξύ άλλων εξήρε την Πριγκίπισσα για τα υπέροχα μάτια της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share