Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Θα πνιγόμουν με τις φίλες μου, σώθηκα από θαύμα» - Σπαράζει καρδιές αγαπημένη ηθοποιός για την τραγωδία στο Μάτι

Όλα όσα είπε

19 Αυγούστου 2020 10:34
«Θα πνιγόμουν με τις φίλες μου, σώθηκα από θαύμα» - Σπαράζει καρδιές αγαπημένη ηθοποιός για την τραγωδία στο Μάτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπαράζει καρδιές αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία μίλησε για την τραγωδία στο Μάτι, τονίζοντας πως σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα και επισημαίνοντας πως ήταν ένα βήμα από το να πνιγεί με τις φίλες της.

Η Χρυσούλα Διαβάτη, γνωστή ως «Φλώρα Μπαρμπαρίτσα» από τους «Δύο Ξένους» ή «Φώτω Μπαρτζώκα» από τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», μίλησε στην εφημερίδα «On time» για τις στιγμές εκείνες, ενώ μίλησε και για θέματα επικαιρότητας, όπως έχει ξανακάνει στο παρελθόν με «κεραυνούς» έναντι συναδέλφων της.

«Κάθε μέρα πήγαινα στο Κόκκινο Λιμανάκι, ήμουν εκεί χειμώνα καλοκαίρι. Ήταν η αγαπημένη μου παραλία, πηγαίναμε με τις φίλες μου και κολυμπούσαμε. Την προηγούμενη μέρα, πριν γίνει το κακό, αποφασίσαμε να πάμε στην Πάρο για κάτι δουλειές. Ήμασταν εκεί κάθε μέρα την ίδια ώρα που ξέσπασε η φωτιά», ανέφερε η ηθοποίος.

Και πρόσθεσε: «Θα πνιγόμουν μαζί με τις φίλες μου. Όπως καταλαβαίνεις, στην ηλικία μου θα ήταν αδύνατον να μπορούσα να μείνω τουλάχιστον δυο ώρες στο νερό. Σώθηκα κυριολεκτικά από θαύμα. Χάθηκαν άδικα τόσοι άνθρωποι, η Χρύσα Σπηλιώτη, μια τόσο αξιόλογη γυναίκα. Δεν θέλω να βλέπω και να ακούω κανέναν πια, γέρασα και καλά έκανα, έτσι είναι η φυσιολογική πορεία του ανθρώπου», είπε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Αυτή είναι η ηλικία της!

Εσείς γνωρίζετε την ηλικία της Χρυσούλας Διαβάτη;

Η ταλαντούχα ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα για τον ρόλο της στους "Δύο Ξένους" αλλά και στους "Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη" σπούδασε στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και κατόπιν στη Δραματική Σχολή Αθηνών, καθώς συνεργάστηκε και με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετά θεατρικά έργα, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ άλλων, την "Όπερα της πεντάρας του Μπρεχτ", "Να ντύσουμε τους γυμνούς του Πιραντέλο", "Ήσυχες μέρες του Αυγούστου" ταινία με τον Θανάση Βέγγο, και την τηλεοπτική σειρά "Επτά θανάσιμες πεθερές".

Είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Νικήτα Τσακίρογλου και έχουν αποκτήσει μια κόρη και δύο εγγόνια.

Πάμε όμως στο θέμα μας!

Η αγαπημένη ηθοποιός, Χρυσούλα Διαβάτη, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 5 Φεβρουαρίου το 1940, που σημαίνει ότι είναι 79 ετών! Πάθατε πλάκα; Ούτε καν που της φαίνεται!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share