Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένα παλάτι για το Λεωνίδα Κουτσόπουλο: Δείτε το μίνιμαλ και κομψό σπίτι του

Ο σεφ έχει γούστο!

18 Αυγούστου 2020 14:53
Ένα παλάτι για το Λεωνίδα Κουτσόπουλο: Δείτε το μίνιμαλ και κομψό σπίτι του

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef από τη θέση του κριτή. Και λόγω του χιούμορ του, όχι μόνο κατάφερε να ξεχωρίσει, αλλά και να γίνει ο αγαπημένος κριτής του τηλεοπτικού κοινού. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος φαίνεται πως έχει πολλά ταλέντα, πλην της μαγειρικής. Ωστόσο, ο χαμογελαστός και καλοσυνάτος σεφ πριν λίγο καιρό ξέσπασε με ένα υβριστικό μήνυμα στο Twitter, δείτε εδώ τι ήταν αυτό που τον έκανε έξαλλο.

Ο σεφ και κριτής του MasterChef, εκτός από τη μαγειρική, αγαπά και τη μουσική και το έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις. Άλλοτε εμφανίζεται με μια κιθάρα στα χέρια να παίζει και να τραγουδά στα γυρίσματα, και άλλοτε ο τηλεοπτικός φακός τον έχει «πιάσει» να τραγουδά στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο γοητευτικός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έχει ταλέντο μόνο στην μαγειρική αλλά μία ιδιαίτερη, λεπτή ματιά και ως προς την διακόσμηση, αφού ο προσωπικός του χώρος στο Παλαιό Φάληρο είναι πολύ κομψός και προσεγμένες.

Μοντέρνοι πίνακες με έντονα χρώματα, έπιπλα με industrial αισθητική, καθαρές γραμμές όπως η λευκή τραπεζαρία και μία σούπερ σύγχρονη κουζίνα που φαίνεται στο πλάι της φωτογραφίας.

Φυσικά σε όλο αυτό ξεχωρίζει και το πανέμορφο σκυλάκι του, ο Σαλβαδόρ, για τον οποίο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλάει συχνά και στο MasterChef.

Δείτε μερικές εικόνες από το σπίτι του:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: "Στη φόρα" η ηλικία του

Τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής Master Chef και τον αγαπήσαμε από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στον τηλεοπτικό φακό. Τόσο οι μαγειρικές του ικανότητες, όσο οι "φαρμακερές" του ατάκες και το καυστικό του χιούμορ είναι αυτά που κάνουν το διάσημο σεφ άκρως γοητευτικό και περιζήτητο εργένη.

Πολλά μυστικά για τη ζωή του βλέπουν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, δείτε εδώ την αποκάλυψη "βόμβα" που έκανε ο ίδιος για τα... πουκάμισά του. Ωστόσο, μιας και ο σεφ παραμένει ελεύθερος πολλές είναι εκείνες που θέλουν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια για τη ζωή του ξεκινώντας μάλιστα από την ηλικία του. Γι'΄αυτό είμαστε εμείς εδώ και σας παραθέτουμε ένα μικρό βιογραφικό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1982. Με το που τελείωσε το λύκειο γράφτηκε σε μια σχολή μαγειρικής, την οποία όμως δεν τελείωσε ποτέ. Τα πρώτα του βήματα στην μαγειρική στο Semiramis.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, executive chef του Ομίλου Momentum Group, είναι το «μυαλό» πίσω από το concept του Feedέλ Urban Gastronomy, και προτείνει ένα μενού βασισμένο εξ ολοκλήρου σε ελληνικά προϊόντα. Πρόσφατα μάλιστα, το Feedέλ πήρε το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2017 από το Αθηνόραμα. Παράλληλα, ο σεφ συμμετέχει ως Food and Beverage Producer στο αγαπημένο show «Master Chef». Έχει γεννηθεί στις 9 Οκτωβρίου του 1982. Είναι στα 38.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share