Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αμαξάρα: Δείτε το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Νίκος Χατζηνικολάου

Πάθαμε πλάκα!

17 Αυγούστου 2020 07:47
Αμαξάρα: Δείτε το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Νίκος Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εσείς έχετε δει το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Νίκος Χατζηνικολάου; Θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα, μόλις δείτε φωτογραφίες που "εντόπισε" το Athensmagazine.gr.

Άφωνοι μείναμε, όταν ανακαλύψαμε το αμάξι που κυκλοφορεί ο πετυχημένος δημοσιογράφος του Ant1, ο οποίος αυτό το διάστημα περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές του. Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν κάνει συμβιβασμούς, απαιτεί το καλύτερο και το ακριβότερο.

Πριν καιρό, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να οδηγεί ένα Volvo XC90 μαύρο, το οποίο και είναι πανάκριβο. Είμαστε σίγουροι, ότι θα το θέλατε κι εσείς. Δείτε το και μόνοι σας παρακάτω:

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεστε τι ύψος έχει ο Νίκος Χατζηνικολάου

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις online και η αλήθεια είναι, ότι μας έκανε κι εμάς εντύπωση! Σίγουρα θα είχατε κάποια στιγμή την απορία σχετικά με το πόσο ύψος έχει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο "σκληρός" της ενημέρωσης έχει πάνω από 15 χρόνια πορείας στην πλάτη του, αλλά δε μιλά σχεδόν ποτέ για τα προσωπικά του. Έτσι, το να βρει κάποιος πληροφορίες είναι σχεδόν ακατόρθωτο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου γεννήθηκε στις 9/10/1962 στην Αλεξανδρούπολη Έβρου. Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του σταδιοδρομία το 1983 ως εκπαιδευτικός συντάκτης στη «Μεσημβρινή». Μετά τη βράβευσή του από το ίδρυμα Μπότση, το 1984, «μπαίνει» στο πολιτικό ρεπορτάζ. Συνεργάζεται με την «Ακρόπολη της Κυριακής», το «Εθνος» και τα περιοδικά «Ένα» και «Status».

Έχει εργασθεί και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΑΘΗΝΑ 9.84 -μετέχοντας στην ιδρυτική επιτροπή του σταθμού- ΕΡΑ, SKY 100.4, PLANET και STATUS FM.

Το 1989 ξεκίνησε η συνεργασία του με το MEGA, παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και την εβδομαδιαία εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Από το 1998 έως το 2003 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού.

Από το 2003 έως το 2007 βρίσκεται στον Alpha, αρχικά ως Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης και Αντιπρόεδρος και τον τελευταίο χρόνο, ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του σταθμού, παρουσιάζοντας συγχρόνως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τις δύο εβδομαδιαίες εκπομπές «Πρόσωπα» και «Αντιγνωμίες».

Από τον Απρίλιο του 2007 έως τον Οκτώβριο του 2011, συνεργάζεται με το Alter, παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και την εβδομαδιαία εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο». Τον Σεπτέμβριο του 2007 ίδρυσε μαζί με τον Ανδρέα Κουρή τον όμιλο REAL GROUP, στον οποίο ανήκουν:

  • Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί «Real FM 97,8» της Αθήνας, «REAL FM 107,1» της Θεσσαλονίκης και «Ellinikos FM 93,2»
  • Οι εβδομαδιαίες εφημερίδες «REAL NEWS» και «ΑΓΟΡΑ», τις οποίες εκδίδει και διευθύνει ο ίδιος,
  • Το ενημερωτικό portal «Real.gr» και το αθλητικό portal “Pamesports.gr”
  • Το 2012 δημιούργησε το προσωπικό του site-blog «Enikos.gr» και το οικονομικό blog «Enikonomia.gr»

Η προσωπική του ζωή

Από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση απέκτησε ένα γιο, τον Παναγιώτη -δείτε φωτογραφία εδώ- (1994). Από το 2006 είναι νυμφευμένος με την Κρίστη Τσολακάκη, κόρη της γνωστής Ελληνίδας χορεύτριας Μαργαρίτας Μπρόγιερ, και πρώην υπεύθυνης των δημοσίων σχέσεων της Κύπριας τραγουδίστριας Άννας Βίσση και τον Αύγουστο του 2007 απέκτησαν ένα γιο.

Είναι πρώτος ξάδερφος του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάου. Είναι 56 ετών και έχει ύψος 1,86!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share