Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Στο δωμάτιο θέλω να είμαι...» - Άφωνη με τον Μάρκο Σεφερλή η Έλενα Τσαβαλιά

Τι απάντησε ο ηθοποιός;

16 Αυγούστου 2020 11:44
«Στο δωμάτιο θέλω να είμαι...» - Άφωνη με τον Μάρκο Σεφερλή η Έλενα Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άφωνη έμεινε η Έλενα Τσαβαλιά με την απάντηση του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος μίλησε για το τι προτιμά να είναι σε ένα δωμάτιο μαζί με άλλους ανθρώπους.

Το ζευγάρι δε διστάζει ποτέ να πει... αυτό που σκέφτεται, με αποτέλεσμα να κερδίζουν το έρεισμα του κόσμου για την ειλικρίνεια και την ευθύτητά τους, με τον ηθοποιό και σεναριογράφο, που πρόσφατα είχε... κόντρα στον αέρα, να δίνει μια ξεχωριστή απάντηση σε εκπομπή, όπου ήταν καλεσμένος.

Συγκεκριμένα, όταν είχε βρεθεί στο «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά, ο τελευταίος τον ρώτησε αν θα ήθελε να είναι ο πιο έξυπνος, ή πιο αστείος σε ένα δωμάτιο.

Η απάντηση του Σεφερλή ήταν αποστομωτική, αφού είπε πως είναι και αστείος και έξυπνος, κάνοντας στη συνέχεια επίδειξη χιούμορ για... το λόγο που του έγινε η ερώτηση.

Δείτε το βίντεο:

Στο μπάνιο με την Έλενα Τσαβαλιά ο Μάρκος Σεφερλής - Σπάνιο ντοκούμεντο

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο δείχνει τον Μάρκο Σεφερλή να βρίσκεται... στο μπάνιο με την Έλενα Τσαβαλιά, με το ζευγάρι να μη διστάζει να φανερώσει ακόμη και τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της προσωπικής του ζωής.

Οι δυο τους δεν έχουν κρύψει εδώ και χρόνια, όπου έχει τύχει να μιλήσουν, τις περισσότερες πτυχές της γνωριμίας και της κοινής τους πορείας, δείχνοντας μία σπάνια άνεση στις εξομολογήσεις τους, ενώ προχωρούν ακόμη και σε σχετικές... βιντεοσκοπήσεις.

Τέτοια περίπτωση υπήρξε και στην περίοδο της καραντίνας, όπου Σεφερλής και Τσαβαλιά θέλησαν να στείλουν το δικό τους ιδιαίτερο μήνυμα στο κοινό, προκειμένου να περάσει όσο πιο ευχάριστα γινόταν αυτή η πολύ δύσκολη περίοδος, όπου όλοι ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι μας.

Ο Σεφερλής ανέφερε χαρακτηριστικά, με τις πετσέτες και των δύο... στο κεφάλι, ότι έκαναν μπάνιο και θα ντύνονταν για να κάνουν μια ωραία βόλτα μέχρι... το σαλόνι τους. Ευκαιρίας δοθείσης, δε, με το Πάσχα, είπαν και το καθιερωμένο «Χριστός Ανέστη».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share