Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Δε με νοιάζει για τη Ζέτα Μακρυπούλια...» - Ο άνδρας που άφησε «κόκκαλο» τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Όλα όσα είπε

16 Αυγούστου 2020 10:13
«Δε με νοιάζει για τη Ζέτα Μακρυπούλια...» - Ο άνδρας που άφησε «κόκκαλο» τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κόκκαλο» άφησε ένας διάσημος άνδρας τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, μιλώντας για τη Ζέτα Μακρυπούλια και εκθέτοντας δημοσίως την άποψή του για την ίδια.

Η διάσημη παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» είναι... πολυτάλαντη, αφού δεν είναι η μοναδική δουλειά που κάνει στη ζωή της, καθώς είναι παράλληλα μια επιτυχημένη ηθοποιός, ενώ παρουσιάζει και άλλα «σόου» στην ελληνική τηλεόραση, αν και πρόσφατα δεν είχε κρύψει το άγχος της.

Ο Γιάννης Στάνκογλου, μάλιστα, έχει δείξει την εκτίμησή του για το πρόσωπό της, αναφέροντας πως είναι καλύτερη ηθοποιός από κάποιους που θεωρούνται... κουλτουριάρηδες, με τη δήλωση του πρωταγωνιστή στις «Άγριες Μέλισσες» να συζητείται έντονα.

Ο Στάνκογλου είχε αναφέρει, παράλληλα, ότι δεν τον ενδιαφέρει να παρουσιάζει η Μακρυπούλια το «Ρουκ Ζουκ» και μετά να παίζει στον «Γιούγκερμαν».

Δείτε το βίντεο:

«Είπα το "ναι" και δεν ήταν για τη Ζέτα Μακρυπούλια» - Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Σε αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος μίλησε για μια περίοδο, όπου δέχθηκε την πρόταση που του έγινε, χωρίς αυτήν όμως να αφορά τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με την παρουσιάστρια και όχι μόνο, σε μια εκ βαθέων εξομολόγησή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη συνεργασία τους στο διαγωνισμό του «Final Four».

Ο ίδιος σχολίασε την πρόταση, που του είχε γίνει από τον ΑΝΤ1, τονίζοντας όμως, ότι τη δέχθηκε πρωτίστως για το σόου και όχι για να βρίσκεται περισσότερες ώρες μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αν και στην πορεία του διαγωνισμού φάνηκε να περνά πολύ καλά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δε, πρόσθεσε πως είχε την ευκαιρία, με αυτό τον τρόπο, να θαυμάσει τον επαγγελματισμό της και να χαρεί περισσότερο χρόνο μαζί της.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share