Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Απίστευτο: Αυτή είναι η ηλικία της Βάσως Λασκαράκη

Δεν υπάρχει περίπτωση - Φαίνεται πολύ νεότερη

14 Αυγούστου 2020 13:20
Απίστευτο: Αυτή είναι η ηλικία της Βάσως Λασκαράκη
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας ούτε πρόκειται κι εσείς να θεωρήσετε σαν αληθινή την πραγματική ηλικία της Βάσως Λασκαράκη, καθώς φαίνεται κατά πολύ νεότερη και... πάθαμε πλάκα μόλις συνειδητοποιήσαμε το πότε έχει γεννηθεί.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες παραγωγές, όπως «Η Πολυκατοικία», «Το σόι σου», το «Έρωτας Μετά», τα «Κλεμμένα Όνειρα» και αρκετές ακόμη, αποτελεί μια από τις πιο διάσημες προσωπικότητες της περιόδου που διανύουμε, ξεχωρίζοντας, μεταξύ άλλων, και για την ομορφιά της, ενώ πρόσφατα πήρε μια μεγάλη απόφαση για την τηλεοπτική της πορεία.

Η Βάσω Λασκαράκη γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1979 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε, ενώ τον προσεχή Οκτώβρη θα κλείσει 41 χρόνια ζωής. Οι γονείς της, Χρήστος Λασκαράκης και Αναστασία Βαμβακίδου, ασχολούνται με τον καθαρισμό κτηρίων. Τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισε να γίνει ηθοποιός κι γι' αυτό το λόγο έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος σε ηλικία 18 ετών. Μετά την πρώτη απόρριψη ακολούθησαν δύο ακόμη απόπειρες για την ένταξή της στην ίδια σχολή τα επόμενα χρόνια. Τελικά σε ηλικία 20 ετών έγινε αποδεκτή από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ξεκινώντας τις σπουδές της. Παράλληλα εργαζόταν ως σερβιτόρα, υποδοχή σε μαγαζιά και καθαρίστρια μαζί με τους γονείς της. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, το 2002 άρχισε να κάνει τις πρώτες της δουλειές ως ηθοποιός σε θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή είναι η ηλικία της Βάσως Λασκαράκη

Το καλοκαίρι του 2005 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να συμμετάσχει σε μια μεγάλη ακρόαση της εταιρείας παραγωγής Άνωση Α.Ε., που αφορούσε στην αναζήτηση ηθοποιών για τις τηλεοπτικές σειρές του MEGA. Τελικά, μετά την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών, κέρδισε ένα μικρό ρόλο στο καστ του τέταρτου κύκλου της καθημερινής σειράς Φιλοδοξίες.

Κάπου εκεί ξεκίνησε και η καριέρα της, η οποία πέρασε από τις σειρές «Έρωτας», «Ίχνη», «Η Πολυκατοικία», «Κλεμμένα Όνειρα», «Το σόι σου» και «Έρωτας Μετά» κατά χρονική σειρά, ενώ διαθέτει και πλούσια θεατρογραφία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share