Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Όχι δεν τη θέλω αυτή...» - Έξαλλη τα έσπασε και αποχώρησε η Αννίτα Πάνια

Σε κατάσταση σοκ η παρουσιάστρια

14 Αυγούστου 2020 10:30
«Όχι δεν τη θέλω αυτή...» - Έξαλλη τα έσπασε και αποχώρησε η Αννίτα Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κατάσταση σοκ βρέθηκε η έξαλλη Αννίτα Πάνια, με μια καλεσμένη της να προκαλεί αίσθηση με όσα έλεγε σχετικά με τα προφητικά όνειρα που έβλεπε για ανθρώπους, καθώς και το τι συνέβαινε εν συνεχεία.

Η διάσημη παρουσιάστρια έχει φέρει στις εκπομπές της διαχρονικά αρκετούς... ιδιαίτερους καλεσμένους, οι οποίοι είχαν να παρουσιάσουν ξεχωριστές εμπειρίες ζωής, που συζητούνται σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και μετά από χρόνια, όπως ο άνθρωπος που έλεγε πόσο καλός... εραστής είναι, αφήνοντάς την άφωνη.

Τέτοια είναι η περίπτωση της Ελένης, η οποία είχε τονίσει πως βλέπει προφητικά όνειρα για ανθρώπους, που στη συνέχεια πέθαιναν κι έρχονταν να... της το ανακοινώσουν, ή απλώς το μάθαινε στις ειδήσεις.

Η ίδια αναφέρει πως έχει δει το θάνατο του πατέρα, του παππού της και ακόμη και... της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, με την τελευταία αναφορά, ειδικά, να τρελαίνει την Αννίτα Πάνια, που δεν πίστευε στα αυτιά της.

Δείτε το βίντεο:

Θα πάθετε πλάκα με την ηλικία της Αννίτας Πάνια - Δε θα το πιστεύετε

Θα πάθετε πλάκα μόλις μάθετε την ηλικία της Αννίτας Πάνια, με τον αριθμό να σοκάρει, αφού η ίδια μοιάζει πολύ νεότερη, σε σύγκριση με αυτό που διαπιστώσαμε.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει εδώ και χρόνια κάνει τη διαφορά, μεταξύ άλλων, στην τηλεόραση, διαθέτοντας εμπειρία ετών από τις αντίστοιχες εκπομπές της και αποτελώντας μια διαχρονική συνήθεια.

Η Αννίτα Πάνια, λοιπόν, έχει γεννηθεί στις 25 Απριλίου 1970 στην Αθήνα, κάτι που σημαίνει πως είναι ακριβώς 50 ετών εδώ και τέσσερις μήνες. Εμείς σίγουρα θα την κάναμε για... τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη.

Παράλληλα, για όσους δεν το γνωρίζουν, κατάγεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Τελείωσε το μεταφραστικό τμήμα του Γαλλικού Ινστιτούτου ενώ παράλληλα ασχολείτο με την ποίηση και τη στιχουργία. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή με τίτλο «Τριάντα Τρόποι Εισόδου», το βιβλίο «Η Εκδίκηση του Κωλόχαρτου» και έχει γράψει στίχους για διάφορους τραγουδιστές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share