Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

«Δεν πάει άλλο...» - Στα «κάγκελα» ο Γιώργος Τράγκας

«Ξέσπασε» ο δημοσιογράφος

14 Αυγούστου 2020 10:16
«Δεν πάει άλλο...» - Στα «κάγκελα» ο Γιώργος Τράγκας
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στα «κάγκελα» βρίσκεται ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως... δεν πάει άλλο, σχετικά με την υπόθεση που τον απασχόλησε όσο καμία άλλη φέτος, καθώς τον επηρέασε στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, για τον οποίο έγινε γνωστό το ζήτημα της οικογενειακής διαμάχης και το δικαστηρίου από το παρελθόν, είχε αποπεμφθεί από τα «Παραπολιτικά» και το Action 24, με τον ίδιο να «ξεσπά», καθώς κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση πως έβαλε το δικό της δάχτυλο για την απομάκρυνσή του.

Ο Γιώργος Τράγκας, σε συνέντευξή του στην «Espresso», τόνισε τους λόγους του τέλους της συνεργασίας με τα «Παραπολιτικά», όταν αυτό έγινε γνωστό, μη δείχνοντας έκπληξη.

Στα «κάγκελα» ο Γιώργος Τράγκας

«Εχουν διακοπεί πολλές φορές συμβόλαιά μου, γι’ αυτό κι έχω αποκτήσει αντισώματα. Εχω φύγει, για παράδειγμα, ως αντάλλαγμα για δάνεια που πήραν επιχειρήσεις, έχω φύγει επειδή έπρεπε η consortium (κοινοπραξία) να δώσει δάνειο σε τηλεοπτικό σταθμό, έχω φύγει έπειτα από απαίτηση πρωθυπουργικού γραφείου, έχω φύγει με διάφορες αιτίες από ραδιοφωνικούς σταθμούς γιατί είχαν κρατικές προμήθειες (δηλαδή είχαν παράλληλες δραστηριότητες οι επιχειρηματίες τους) και ούτω καθεξής. Πάντα όμως με πληρώνανε. Ποτέ δεν πήγα στο δικαστήριο. Εφευγα ήρεμα, με ελαφρά έως μεγάλη πικρία της ξαφνικής αποχώρησης, αλλά πάντοτε είχα ένα προαίσθημα για όλα αυτά…

Το έβλεπα στον ύπνο μου. Είχα ένα είδος έκτης αίσθησης που μου έλεγε «θα σε διώξουν» και έτσι εγώ είχα κλείσει ήδη τον επόμενο σταθμό. Οπως και τώρα, φανταζόμουν ότι, λόγω της ελεύθερης κριτικής που ασκούσα στην κυβέρνηση, της ανεμπόδιστης και της προκαλούσης μεγάλη δυσφορία, είχα καταλάβει ότι κάποια στιγμή θα μου πουν… δεν πάει άλλο, όπως μου το είπαν τελικώς. Σε όλα όμως τα συμβόλαιά μου έβαζα πάντοτε όρο να μπορώ να λέω ό,τι θέλω. Ρωτούσα από την αρχή: «Εχετε κάποιο μεγάλο συμφέρον; Εχετε κάτι που δεν θέλετε να το πω; Εχετε κάποιο όνομα που θέλετε να προστατεύσω;» Από την αρχή.

Εάν δεν μου το έλεγαν ή δεν μου το έστελναν γραπτώς, προχωρούσα ανεμπόδιστα στη δουλειά μου. Διότι δεν μπορείς να κάνεις εκπομπή ευλογώντας την εκάστοτε εξουσία και παίζοντας το θυμιατήρι κάθε πρωί», ανέφερε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share