Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Καταστρέφει τη ζωή με...» - Άναυδος ο Νίκος Χατζηνικολάου

Η υπόθεση που τον συγκλόνισε

14 Αυγούστου 2020 08:52
«Καταστρέφει τη ζωή με...» - Άναυδος ο Νίκος Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άναυδος έμεινε ο Νίκος Χατζηνικολάου, όπως και όλοι μας, με μια υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, χωρίς να μείνει κι εκείνος ασυγκίνητος από όσα τραγικά είχαν συμβεί, ενώ πρόσφατα καλεσμένος του είχε μιλήσει για τον κίνδυνο της ζωής του.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος παρουσιάζει πάντα με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα θέματα της επικαιρότητας, τοποθετώντας το εύστοχο σχόλιο του δίπλα στα έγκυρα ρεπορτάζ της ομάδας του και του ιδίου, με αποτέλεσμα να είναι πάντοτε μες στους πρωτοπόρους της ενημέρωσης.

Το ίδιο, φυσικά, είχε συμβεί και στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, όπου ο Χατζηνικολάου είχε απευθυνθεί σε σωρεία ειδικών στο δελτίο του ΑΝΤ1, ώστε να εξηγήσουν τι είχε οδηγήσει την 35χρονη στο να κάνει αυτή την ειδεχθή πράξη απέναντι στον Ιωάννα.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και η Βέρα Αθανασίου, η οποία είχε επιχειρήσει να εξηγήσει τα κίνητρα της 35χρονης, γύρω από όσα έκανε εκείνες τις μέρες, αλλά και τα μοιραία λάθη, που οδήγησαν στη σύλληψή της.

Ο Χατζηνικολάου, τότε, έκανε ένα σχόλιο που έδειχνε και το μέγεθος του εγκλήματος, τονίζοντας πως στιγματίζεται και καταστρέφεται μια ολόκληρη ζωή για πάντα και δεν είναι, αντιθέτως, μια στιγμή όπου κάποιος σηκώνει το όπλο να πυροβολήσει και απλά να την αφαιρέσει.

Δείτε το βίντεο:

«Άσε σε μένα τα κόλπα...» - Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου

Έξαλλος ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, με τον γνωστό δημοσιογράφο να μη διστάζει για πολλοστή φορά να... τα βάλει με καλεσμένο του στον αέρα, ζητώντας του να σταματήσει τα «κόλπα», όπως τα χαρακτήρισε, εναντίον του.

Οι εκπομπές του διάσημου παρουσιαστή, ειδικά την εποχή που βρισκόταν στο Star και «Στον Ενικό», έχουν μείνει στην ιστορία, τόσο για τη σημαντική δυνατότητα που δινόταν στο κοινό, για να απευθύνει τις ερωτήσεις του, όσο και για τους καβγάδες που έχει σημειώσει ο ίδιος.

Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, μιλώντας με τον Νίκο Φίλη, ήταν «κεραυνός» έναντι του πρώην Υπουργού για τα ζητήματα Παιδείας, που απασχολούσαν την χώρα, αναφέροντάς του πως τα... ευχολόγια είναι πάντοτε η εύκολη λύση.

Αυτό που τον είχε κάνει, δε, έξαλλο ήταν η αναφορά του κ. Φίλη περί «μιντιακού συστήματος», το οποίο μάλλον σύμφωνα με τον ίδιο... έφταιγε και για τα προβλήματα της Παιδείας. Το αποτέλεσμα ήταν μια έντονη διαμάχη στον αέρα.

Δείτε το βίντεο με τον καβγά τους:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share