Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Σε θέλω...» - Η «εξομολόγηση» του Γιώργου Παπαδάκη για τη γυναίκα που τον τρέλανε

Τι της είχε πει ζητώντας τη στο γραφείο του;

14 Αυγούστου 2020 08:36
«Σε θέλω...» - Η «εξομολόγηση» του Γιώργου Παπαδάκη για τη γυναίκα που τον τρέλανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμό δημιούργησε η «εξομολόγηση» του Γιώργου Παπαδάκη για μια γυναίκα, η οποία τον τρέλανε, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί δημόσια η στιγμή, που της είπε πως την ήθελε, χωρίς να πρόκειται για τη σύζυγό του.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, εδώ και πολλά χρόνια έχει δώσει αρκετές ευκαιρίες σε ανερχόμενους δημοσιογράφους, οι οποίοι πραγματοποιούν εξαιρετική δουλειά στο πλευρό του και, κατά κύριο λόγο, επαληθεύουν το ένστικτο, που τον οδηγεί στην επιλογή τους, ενώ πρόσφατα πήρε μια μεγάλη χαρά για τον εαυτό του με τα τελευταία μαντάτα, που έφτασαν.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν και η τελευταία του συνεργάτιδα. Η Αλεξάνδρα Καϋμένου δημιούργησε πολύ καλές εντυπώσεις τη σεζόν που μας πέρασε, αν και πια δε θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα», ειδοποιώντας πως θα συνεχίζει από άλλο μετερίζι.

Η ίδια, πάντως, μίλησε για την εποχή, όπου ο παρουσιαστής της είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του. Ο αρχισυντάκτης του, συγκεκριμένα, της είχε τηλεφωνήσει πρώτος, όπως ανέφερε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τονίζοντας πως ο Παπαδάκης την ήθελε στο γραφείο του.

Την επόμενη ημέρα, η Αλεξάνδρα πήγε στο γραφείο του Γιώργου Παπαδάκη αγχωμένη, όπως δήλωσε, αλλά εν τέλει όλα είχαν θετική έκβαση, με αποτέλεσμα να πάρει τη θέση στην εκπομπή του. Σαν φανατική... του ύπνου, βέβαια, είχε το μειονέκτημα πως έπρεπε να ξυπνά πολύ νωρίς για την εκπομπή, αλλά όπως επεσήμανε, τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα, με την ίδια να κάνει το μεγάλο «βήμα», τότε, και να συμμετέχει στο «Καλημέρα Ελλάδα», με το μέλλον της να προδιαγράφεται ευοίωνο.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share