Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

"Χωρίσαμε πριν..." - Σοκαρισμένη η Τατιάνα Στεφανίδου

Μια συνέντευξη που καθήλωσε!

14 Αυγούστου 2020 07:04
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άφωνη έμεινε η Τατιάνα Στεφανίδου, όταν έμαθε για τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού, αλλά και για τη σχέση με τα παιδιά. Πού αναφερόμαστε;

Συγκεκριμένα, πριν από καιρό, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Μαζί σου" ο Στέλιος Κρητικός μαζί με τους γιους του. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, στην Τατιάνα Στεφανίδου και για την περίοδο που πήρε διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, αλλά και για το πώς διαχειρίστηκε το χωρισμό αυτόν σε σχέση με τα παιδιά του.

Όπως εξήγησε, πήγαινε κάθε μέρα και έβλεπα τα παιδιά του, έστω και για ένα λεπτό, καθώς ήθελε και ένιωθε ότι έπρεπε να είναι παρών.

Στέλιος Κρητικός χωρισμός

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε για τη δύσκολη περίοδο:

"Με την πρώτη μου σύζυγο χωρίσαμε πριν 8-9 χρόνια. Εγώ, μετά, ήμουν κάθε μέρα με τα παιδιά μου. Έπρεπε να είμαι εκεί, ένιωθα την ανάγκη ότι πρέπει να είμαι παρών, να δίνω το παρών καθημερινά. Πρέπει να νιώθουν τα παιδιά την παρουσία μου γιατί δεν εξαφανίστηκα, δεν άνοιξε η γη και με κατάπιε. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Δεν λείψαμε ποτέ από τα παιδιά μας.

Είναι δύσκολο, δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, ούτε υπάρχει κάποια μαγικό ραβδί που λέει… οκ, να ξεχάσουμε τα δύσκολα. Ήταν δύσκολα! Αλλά όταν η έννοια σου, ο πρώτος σου κανόνας είναι τα παιδιά σου, βρίσκεις κάθε μέρα το χρόνο να πηγαίνεις, έστω και για ένα λεπτό. Εγώ πήγαινα έστω και για ένα λεπτό. Πήγαινα να με δουν, είμαι εδώ, και πρέπει να πάω στη δουλειά.

Έστω και για ένα λεπτό. Αν το καταφέρεις αυτό, έχεις “κερδίσει” τα παιδιά σου, που είναι το πιο σημαντικό για μένα, γιατί εμένα αυτό με ενδιαφέρει, τα παιδιά μου. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ και έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στα παιδιά μου", είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός. Μιας και αναφερθήκαμε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δείτε εδώ τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό της μέλλον.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share