Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πανικός με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι: Η κίνηση που «τάραξε» το Buckingham πριν αποχωρήσουν

Τι συνέβη;

13 Αυγούστου 2020 15:28
Πανικός με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι: Η κίνηση που «τάραξε» το Buckingham πριν αποχωρήσουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός υπήρξε με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, οι οποίοι έκαναν μια κίνηση, η οποία «τάραξε» το Buckingham προτού αποχωρήσουν, κάνοντας άπαντες έξαλλους.

Περισσότερο, βέβαια, νεύρα μπορεί να πει κανείς πως είχε η Πριγκίπισσα Γιουτζίν, η οποία είδε το ζεύγος να ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της Μέγκαν στην χειρότερη για την ίδια δυνατή στιγμή, την ημέρα του γάμου της.

Στο βιβλίο «Finding Freedom», που βγήκε στη δημοσιότητα και περιγράφει με λεπτομέρειες τη ζωή των Σάσεξ στο παλάτι, αναφέρεται το εν λόγω περιστατικό, το οποίο «τάραξε» ακόμη και τη σχέση των Χάρι και Γιουτζίν, η οποία ήταν αρκετά στενή και φιλική. Σύμφωνα με το ίδιο, μάλιστα, ο πρώην Δούκας ζητούσε πάντα τη βοήθεια της ξαδέλφης του για τις γυναίκες, με τη δεύτερη να τον εντυπωσιάζει με την ωριμότητα, με την οποία αντιμετώπιζε τέτοια ζητήματα.

Κάπως έτσι, η ίδια ήταν φυσικά από τις πρώτες που έμαθαν για την ύπαρξη της Μέγκαν στη ζωή του. Όπως αναφέρει το «Finding Freedom», η Γιουτζίν θεωρούσα την Αμερικανίδα ιδανική για τον ξάδελφό της, εγκρίνοντας τη σχέση του και θεωρώντας πως ο Χάρι θα ήταν χαρούμενος. «Όπως και ο Χάρι, η Γιουτζίν είναι επίσης πιστή, ευχάριστη και ειλικρινής σαν άτομο», γράφεται.

Τη μέρα του γάμου της στις 12 Οκτωβρίου 2018, ωστόσο, η Μέγκαν και ο Χάρι έκαναν τη μεγάλη γκάφα, αποφασίζοντας τότε να ανακοινώσουν στη βασιλική οικογένεια, ότι η πρώτη ήταν έγκυος. Ο λόγος που έγινε τότε η ανακοίνωση, σύμφωνα με τη Μέγκαν, ήταν πως δεν μπορούσαν άλλο να το κρατούν κρυφό και ήθελε να... ξεφορτωθεί τους δημοσιογράφους και τις ερωτήσεις τους, αν και σήμερα γίνεται αναφορά ακόμη και για απειλές για τη ζωή της.

Η Γιουτζίν, βέβαια, θεώρησε πως η Μέγκαν έπρεπε να περιμένει λίγο ακόμη, προτού μοιραστεί αυτή την είδηση. Η ίδια έγινε, ασφαλώς, έξαλλη, όπως και η μητέρα της, Σάρα Φέργκιουσον. Τρεις μέρες μετά το γάμο, το θέμα έγινε γνωστό παγκοσμίως με το ζευγάρι σήμερα να έχει τον μικρό Άρτσι, που είναι ενός έτους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share