Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Εγώ είμαι ο εραστής...» - Άφωνη η Αννίτα Πάνια

Ο καλεσμένος που τη σόκαρε

13 Αυγούστου 2020 13:50
«Εγώ είμαι ο εραστής...» - Άφωνη η Αννίτα Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άφωνη έμεινε η Αννίτα Πάνια, με έναν καλεσμένο στην εκπομπή της να αποκαλύπτει πως είναι ο εραστής που θα ήθελαν όλες, τρελαίνοντας ακόμη και την ίδια την παρουσιάστρια, ενώ βρίσκονταν στον αέρα.

Η διάσημη παρουσιάστρια πάντοτε έφερνε στις εκπομπές της άτομα, που είχαν να διηγηθούν κάποια ιδιαίτερη ιστορία, με αποτέλεσμα να προκαλείται «ντόρος» από τις αποκαλύψεις τους, σχετικά με την προσωπική τους ζωή και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν, αν και πρόσφατα η Αννίτα είχε ξεσπάσει λόγω αδιακρισίας ενός δημοσιογράφου.

Αναφορικά με τον Ένυ, έναν εκ των καλεσμένων, το πρόβλημα ήταν ότι ο ίδιος είναι... ο εραστής του ονείρου για τις γυναίκες, οι οποίες τον διεκδικούν αδιάκοπα και τον κοιτούν στο μουστάκι, ακόμη κι όταν παραδίδει σουβλάκια.

Η Αννίτα Πάνια έμεινε άναυδη από τις περιγραφές, αναφέροντας πως... ούτε ο Μπραντ Πιτ δεν έχει τέτοια επιτυχία, κάνοντας εξαιρετική χρήση του χιούμορ που αποδεδειγμένα τη διακατέχει.

Δείτε το βίντεο:

Θα πάθετε πλάκα με την ηλικία της Αννίτας Πάνια - Δε θα το πιστεύετε

Θα πάθετε πλάκα μόλις μάθετε την ηλικία της Αννίτας Πάνια, με τον αριθμό να σοκάρει, αφού η ίδια μοιάζει πολύ νεότερη, σε σύγκριση με αυτό που διαπιστώσαμε.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει εδώ και χρόνια κάνει τη διαφορά, μεταξύ άλλων, στην τηλεόραση, διαθέτοντας εμπειρία ετών από τις αντίστοιχες εκπομπές της και αποτελώντας μια διαχρονική συνήθεια.

Η Αννίτα Πάνια, λοιπόν, έχει γεννηθεί στις 25 Απριλίου 1970 στην Αθήνα, κάτι που σημαίνει πως είναι ακριβώς 50 ετών εδώ και τέσσερις μήνες. Εμείς σίγουρα θα την κάναμε για... τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη.

Παράλληλα, για όσους δεν το γνωρίζουν, κατάγεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Τελείωσε το μεταφραστικό τμήμα του Γαλλικού Ινστιτούτου ενώ παράλληλα ασχολείτο με την ποίηση και τη στιχουργία. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή με τίτλο «Τριάντα Τρόποι Εισόδου», το βιβλίο «Η Εκδίκηση του Κωλόχαρτου» και έχει γράψει στίχους για διάφορους τραγουδιστές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share