Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Έχω κορίτσι...» - Η αποκάλυψη στον Νίκο Μουτσινά

Σοκαρισμένος ο παρουσιαστής

13 Αυγούστου 2020 10:45
«Έχω κορίτσι...» - Η αποκάλυψη στον Νίκο Μουτσινά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη έγινε στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος έμεινε σοκαρισμένος, όταν άκουσε από διάσημο πρόσωπο να αναφέρει, ότι έχει κορίτσι.

Ο διάσημος παρουσιαστής, στο πλαίσιο της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ, έχει φέρει ουκ ολίγους καλεσμένους, οι οποίοι δε διστάζουν να μιλήσουν για την προσωπική τους ζωή και να μεταφέρουν σπουδαίες πληροφορίες στον αέρα, ενώ πρόσφατα έκανε την εξομολόγησή του για το τι δε βλέπουμε πάνω του.

Μία εκ των καλεσμένων ήταν και η Νικολέττα Ράλλη, η οποία είχε αναφερθεί στη μητρότητα και το παιδί, που έχει φέρει στον κόσμο. Η ίδια επεσήμανε στον αέρα της εκπομπής, ότι πρόκειται για κορίτσι, αφήνοντας άναυδο τον Νίκο Μουτσινά.

Αναφορικά με το όνομα, είχε πει επίσης ότι λογικά θα την αποκαλούσε Σοφία, όπως η μητέρα του συντρόφου του, ακολουθώντας τη σχετική... παράδοση, μετά από παραίνεση του Μουτσινά.

Δείτε το βίντεο:

Χαμός με τον Νίκο Μουτσινά - Τους άφησε όλους άναυδους με αυτή την κίνησή του

Χαμός επικρατεί με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος τους άφησε όλους άναυδους με την τελευταία του κίνηση, λίγο πριν βρεθεί και πάλι μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες.

Ο παρουσιαστής είναι λάτρης των social media και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους. Αυτή την φορά, όμως... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share