Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έτσι είναι σήμερα η πρώην του Μάρκου Σεφερλή - Μείναμε άφωνοι

Την θυμάστε;

13 Αυγούστου 2020 10:44
Έτσι είναι σήμερα η πρώην του Μάρκου Σεφερλή - Μείναμε άφωνοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την Έλσα Μιχαλακοπούλου, που ήταν παντρεμένος ο Μάρκος Σεφερλής πριν από την Έλενα Τσαβαλιά; Είδαμε πώς είναι σήμερα και μείναμε με ανοιχτό το στόμα.

Η αλήθεια είναι πως μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να τη δούμε, είναι σα να μην έχει περάσει από πάνω της ούτε μία μέρα!

Τι λέτε και εσείς, δε συμφωνείτε; Δείτε πώς είναι σήμερα στην παρακάτω φωτογραφία:

Και μιας και αναφερθήκαμε στον Μάρκο Σεφερλή, δείτε εδώ όσα είπε για τη γυναίκα του, Έλενα Τσαβαλιά.

«Του είπα να μην τολμήσει να...» - «Χαμός» με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά

«Χαμός» είχε επικρατήσει μεταξύ του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, με τη δεύτερη να αποκαλύπτει τι δεν άφηνε το σύζυγό της να τολμήσει, όταν βρίσκονταν στο σπίτι.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, που αποκάλυψε το πώς είχε περάσει εξαιτίας του προβλήματος υγείας, το οποίο τον ταλαιπωρούσε, είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open, σε μια κουβέντα που ξεκίνησε... ιδιαίτερα, καθώς κλήθηκε να σχολιάσει μια έρευνα, που ανέφερε το κόλπο των ανδρών για περισσότερο έρωτα με τη σύντροφό τους.

Λίγο αργότερα, στην τηλεφωνική επικοινωνία βρέθηκε και η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία αναφέρθηκε στην καθημερινότητά τους στο σπίτι, ενώ αντιμετώπισε με εξαιρετικό χιούμορ το θέμα συζήτησης.

Η ίδια έκανε και... παρατήρηση στον Μάρκο Σεφερλή, ζητώντας να μην φάει τα μακαρόνια και πως τον είδε να τρώει δύο μπουκιές, ενώ εκείνος αντέλεγε πως είχε φάει μόλις μία. Σε κάθε περίπτωση, η Τσαβαλιά του είχε πει να... μην τολμήσει να τα αγγίξει, με τον Σεφερλή να κάνει μια μικρή ζαβολιά.

Πρόκειται για ένα από τα ουκ ολίγα σπαρταριστά περιστατικά, που συμβαίνουν στο σπίτι τους, με αμφότερους να τονίζουν πως η καθημερινότητά τους μαζί είναι υπέροχη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share