Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Απατούσε την Αθηνά Ωνάση τα 8 από..." - Αποκαλύψεις σοκ μετά από χρόνια

Απίστευτες αποκαλύψεις!

13 Αυγούστου 2020 08:50
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις που "καίνε" τον Αλβάρο, ακόμα και τόσα χρόνια μετά! Τι συνέβη στο γάμο του με την Αθηνά Ωνάση;

Όχι και τόσο πιστός στην Αθηνά Ωνάση φαίνεται να ήταν ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, όταν οι δυο τους ήταν παντρεμένοι, με το συνεργάτη της Αθηνάς, Αλέξη Μανθεάκη να υποστηρίζει πως ο ίδιος είχε διπλή ζωή για πολλά χρόνια. Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν, ο Αλβάρο Ντε Μιράντα, ο οποίος έγινε ξανά μπαμπάς, είχε εξωσυζυγική σχέση τα 8 από τα 11 χρόνια που διήρκεσε ο γάμος του με την Αθηνά με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Σύμφωνα πάλι με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Αλέξης Μανθεάκης πρόκειται να γράψει βιβλίο, στο οποίο θα αναφέρει με λεπτομέρειες τα πάντα για τη διπλή ερωτική ζωή του Ντόντα. Η μόνιμη ερωμένη του Αλβάρο ήταν ένα πρώην call girl από το Βέλγιο, την οποία και γνώρισε λίγο μετά το γάμο του με την Αθηνά στη Βραζιλία.

O Aλέξης Μανθεάκης περιγράφει:

"Πριν από τρία χρόνια, με πλησίασε μια κυρία, μια γοητευτική κοπέλα που μου εξήγησε πως ήταν call girl και είχε σχέση με τον Ντόντα. Της ζήτησα να μου πει πιο πολλά, αλλά δεν μου έδινε τίποτα. Ήταν πολύ νωρίς για να δώσει στοιχεία... Μετά από τρία χρόνια επαφών μαζί της έφτασε πέρσι η στιγμή να μου δώσει όλον τον φάκελο. Είναι αυτός ο κόκκινος φάκελος που ανέβασα στο facebook, με 120 σελίδες ,με έγγραφα και πιστοποιητικά τα οποία πιστεύω ότι αποτελούν και το κλειδί στο διαζύγιο της Αθηνάς με τον Αλβάρο".

Πανικός με την Αθηνά Ωνάση: Αποκάλυψε το μεγαλύτερο φόβο για τη ζωή της

Πανικός επικρατεί με την Αθηνά Ωνάση, η οποία αποκάλυψε το μεγαλύτερο φόβο για τη ζωή της, αποτελώντας ίσως και το λόγο που τελευταία έχει εμφανιστεί πολύ διαφορετική.

Ο λόγος έχει σχέση με μια μεγάλη «κατάρα», η οποία έχει κάνει την κληρονόμο να μην επιθυμεί να έχει τα «φώτα» πάνω της, ώστε να μην κινδυνεύσει.

Ο πρόωρος θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση, η κατάληξη που είχε ο πατέρας του και δημιουργός της δυναστείας, Αριστοτέλης, και το τέλος της Χριστίνας Ωνάση δημιούργησαν την «κατάρα των Ωνάσηδων»

Σύμφωνα με δημοσίευμα, την «κατάρα» αυτή φοβάται και η τελευταία κληρονόμος, η Αθηνά Ωνάση.

Μάλιστα λέγεται ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλει να κάνει παιδί, γιατί φοβάται τον ξαφνικό θάνατο, όπως ακριβώς συνέβη με τη μητέρα τnς Χριστίνα και το θείο της Αλέξανδρο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share