Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χαμός στη βασιλική οικογένεια: Τραυματίστηκε η Πριγκίπισσα

Τι συνέβη;

12 Αυγούστου 2020 15:56
Χαμός στη βασιλική οικογένεια: Τραυματίστηκε η Πριγκίπισσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικράτησε στη βασιλική οικογένεια, με την Πριγκίπισσα να εμφανίζεται τραυματισμένη και να προκαλεί ανησυχία στην τελευταία της εμφάνιση.

Την περασμένη Δευτέρα (10/8), συγκεκριμένα, οι Βασιλείς Φελίπε και Λετίθια της Ισπανίας πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στη Μαγιόρκα με τις κόρες τους, Λεονόρ και Σοφία, με το γεγονός που ξεχώρισε να είναι ο επίδεσμος και η πατερίτσα που κρατούσε η τελευταία.

Η εμφάνιση αυτή προκάλεσε ανησυχία στην αρχή, αν και δεν υπάρχει λόγος να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η νεότερη Πριγκίπισσα απλώς είχε πέσει στο παλάρι του Μαριβέντ, όπου καταλύει η οικογένεια και, ενώ θα μπορούσε να αναρρώνει, διάλεξε να εμφανιστεί κανονικά και δίπλα στον κόσμο, που περίμενε τους Βασιλείς και τις διαδόχους τους.

Η Σοφία έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και στάθηκε στα πόδια της, φορώντας παράλληλα ένα υπέροχο, λιτό άσπρο φόρεμα, με την αδελφή της να ντύνεται σε αποχρώσεις του πρασίνου και τη Λετίθια να εντυπωσιάζει στα κόκκινα, ενώ ο Φελίπε ήταν για ακόμη μια φορά κομψός με το πράσινο πουκάμισο και το μπλε παντελόνι του, σε μια απλή και εύστοχη επιλογή.

Σε αρκετές στιγμές, πάντως, η διάδοχος Πριγκίπισσα Λεονόρ κρατούσε το χέρι της Σοφίας, βοηθώντας την να περπατήσει, με τις δύο να χαμογελούν μέσα από τις μάσκες τους. Αρκετοί συμπολίτες τους περίμεναν και τράβηξαν φωτογραφίες στη βόλτα τους, δείχνοντας πως βρίσκονται στο πλευρό τους σε δύσκολες στιγμές για τη βασιλική οικογένεια, με τον πατέρα του Φελίπε, Χουάν Κάρλος, να έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη ίσως κρίση για το παλάτι.

Πανικός στη βασιλική οικογένεια: Φοβισμένη η Βασίλισσα Σοφία

Φοβισμένη και αβέβαιη για το μέλλον της στη βασιλική οικογένεια είναι η Βασίλισσα Σοφία, η οποία βλέπει το σκάνδαλο της χρονιάς στην Ισπανία να έχει «σκεπάσει» τα πάντα.

Ο Βασιλιάς Χουάν Κάρλος, όπως έχουμε αναφέρει και παλιότερα, φέρεται να είναι αναμεμειγμένος σε δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις, από τις οποίες έχει αποκομίσει τεράστια ποσά, με το ζήτημα αυτό να έχει φέρει και διχόνοια στην ίδια την οικογένεια, αφού ο νυν Βασιλιάς Φελίπε αρνήθηκε την κληρονομιά του πατέρα του.

Αναφορικά με τη Σοφία, η ίδια είναι επί της ουσίας εξαφανισμένη από το δημόσιο βίο, καθώς πέραν ορισμένων πράξεων του φιλανθρωπικού της ιδρύματος, έχει να εμφανιστεί από τις 6 Μαρτίου, πριν από την καραντίνα δηλαδή, όταν και βρέθηκε σε εκκλησία.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, ο κορωνοϊός και η εξάπλωσή του αντιπροσωπεύουν έναν κίνδυνο για την υγεία της, λόγω της ηλικίας της, με τη Σοφία να φοβάται να παρουσιαστεί ακόμη και σε τελετή που έγινε για τα θύματα την προηγούμενη Δευτέρα (6/7). Η ίδια θέλει να βρίσκεται εκεί, αλλά οι συνθήκες δεν της το επιτρέπουν.

Όλα αυτά τα γεγονότα οδηγούν, ίσως, σε ένα συμπέρασμα για περιθωριοποίησή της από τη δημόσια ζωή, καθώς δεν είναι εν ενεργεία Βασίλισσα εδώ και μερικά χρόνια, ψάχνοντας παράλληλα έναν τρόπο να απομακρυνθεί από τον Χουάν Κάρλος, ενώ ο πρωθυπουργός, Πέδρο Σάντσεθ, επιθυμεί λόγω του σκανδάλου να του αφαιρέσει κάθε προνόμιο και αξίωμα.

Καλό είναι να μην ξεχνάμε, επίσης, τις κακές σχέσεις που διατηρεί εδώ και χρόνια με την νύφη της, την νυν Βασίλισσα Λετίθια. Η Σοφία, όμως, είναι και ένα δυνατό χαρτί για τη βασιλική οικογένεια, καθώς η θετική άποψη του κοινού ποτέ δεν άλλαξε, κάτι που σημαίνει πως σε οποιαδήποτε περίπτωση θα μπορούσε να βρεθεί μπροστά. Στην 5η επέτειο της στέψης του Φελίπε, άλλωστε, εκείνη είχε δεχθεί τη μεγαλύτερη αποθέωση.

Το ερώτημα, λοιπόν, γεννάται και μάλλον θα απαντηθεί για την ίδια, είτε για να ακολουθήσει στην εξαφάνιση από το δημόσιο βίο τον άνδρα της, δεχόμενη την κριτική, είτε για να επανεμφανιστεί δυναμικά και να δώσει ένα μήνυμα ενότητας, τόσο για την οικογένειά της όσο και για την χώρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share