Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Αυτό που δε βλέπετε σε μένα είναι...» - Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά

Όλα όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής

12 Αυγούστου 2020 14:46
«Αυτό που δε βλέπετε σε μένα είναι...» - Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος μίλησε για όσα δε βλέπουμε σε εκείνον, τη στιγμή που δε βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΪ, με τον διάσημο παρουσιαστή να έχει διάθεση για μεγάλες αποκαλύψεις.

Η χρονιά, που πέρασε, σημείωσε αρκετά μεγάλη επιτυχία για το «Καλό Μεσημεράκι», με τον Μουτσινά να είναι παρών και στην νέα τηλεοπτική σεζόν, έτοιμος να κατακτήσει εκ νέου τη μεσημεριανή ζώνη με το κέφι του, που μας φτιάχνει τη διάθεση, ενώ όλοι έμειναν άναυδοι με μια τελευταία του κίνηση.

Ο ίδιος, όμως, επισημαίνει πως στην προσωπική του ζωή δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως τον βλέπουμε στον αέρα. Ο Νίκος Μουτσινάς, σε συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα, ανέφερε πως είναι εσωστρεφής και το «φίλτρο» για τους φίλους που χωράει είναι... μικρό, αν και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στην τηλεόραση.

Στις παρέες του, βέβαια, είναι πάντοτε ευχάριστος, κάτι που επεσήμανε πως δεν κάνει... κατά παραγγελία, όπως συμβαίνει με τραγουδιστές ή ηθοποιούς, που ενίοτε έχουν άσχημη ψυχολογία για αυτό το λόγο.

Από φίλοι... εχθροί: Άγρια «κόντρα» στον αέρα για τον Νίκο Μουτσινά

Άγρια «κόντρα» είχε στον αέρα ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος τα έβαλε ευθέως με διάσημη παρουσιάστρια, καθώς αναγκάστηκαν από φίλοι να γίνουν... εχθροί.

Ο διάσημος παρουσιαστής, εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του για το εν λόγω πρόσωπό, καθώς γνωρίζονται πολύ καιρό και ουκ ολίγες φορές, μάλιστα, έχουν κάνει μαζί διακοπές.

Πρόκειται, άλλωστε, για την ξανθιά καλλονή, με την οποία έχει θεαθεί και πρόσφατα. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι γνωστό πως διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μαζί του, αλλά έπρεπε αναγκαστικά να... τα «τσουγκρίσουν» για λίγο.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί σε ένα από τα επετειακά επεισόδια του «Still Standing», ευρισκόμενοι αντιμέτωποι σε ένα γύρο. Εκείνος που νίκησε, τελικά, ήταν ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, ρίχνοντας... στην καταπακτή τη Μακρυπούλια.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share