Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ο Γιώργος Παπαδάκης για να...» - Στον αέρα η μεγάλη αποκάλυψη

Τι ανέφερε συνάδελφός του;

12 Αυγούστου 2020 14:32
«Ο Γιώργος Παπαδάκης για να...» - Στον αέρα η μεγάλη αποκάλυψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον αέρα βρέθηκε η μεγάλη αποκάλυψη για τον Γιώργο Παπαδάκη, με ένα συνάδελφό του να μιλά για την εποχή, όπου ο γνωστός δημοσιογράφος είχε μεσολαβήσει για χάρη του.

Ο διάσημος παρουσιαστής έχει αναδείξει μέσω του ΑΝΤ1 και, κυρίως, της εκπομπής του στο «Καλημέρα Ελλάδα», μια σειρά από πρόσωπα, που έχουν κάνει καριέρα στην τηλεόραση και όχι μόνο, αναδεικνυόμενος και σε... κυνηγό ταλέντων, μεταξύ και των άλλων ικανοτήτων του, ενώ πρόσφατα έκανε και πρόταση σε πασίγνωστη παρουσιάστρια για εκπομπή.

Ένας από τους δημοσιογράφους, που χρωστούν μέρος της πορείας τους στον χώρο, είναι και ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος είχε αναφέρει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ότι ο Παπαδάκης ήταν εκείνος, που μεσολάβησε για να μεταφερθεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο ίδιος είχε τονίσει στον έμπειρο δημοσιογράφο, ότι δεν ήθελε να μείνει στο ενημερωτικό κομμάτι, βλέποντας πως προτιμούσε το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Ο Παπαδάκης, λοιπόν, φρόντισε και ο Λεμπιδάκης βρέθηκε για δύο χρόνια υπό τη Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο:

Ανατροπή με τον Γιώργο Παπαδάκη: Ο δημοσιογράφος που δεν ήρθε ποτέ στο πλευρό του

Ανατροπή υπήρξε με τον Γιώργο Παπαδάκη, με τον έμπειρο παρουσιαστή να πραγματοποιεί μια μεγάλη αποκάλυψη για το δημοσιογράφο, που τελικά δεν ήρθε ποτέ στο πλευρό του, αλλά τελικά έκανε μια σπουδαία καριέρα για χρόνια στα Μέσα Ενημέρωσης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είναι εδώ και πολλά χρόνια μια αγαπημένη συνήθεια στην ελληνική τηλεόραση μέσω της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», η οποία μάλιστα έχει αναδείξει ουκ ολίγους ανερχόμενους του χώρου.

Η εκπομπή αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική του Γιώργου Παπαδάκη στην τηλεόραση, καθώς έχει πραγματοποιήσει αρκετές αξιοσέβαστες προσπάθειες, όπως η εκπομπή «3 στον Αέρα» στην ΕΡΤ, η οποία ήταν μάλιστα η πρώτη φορά, που εκείνος βρέθηκε στον αέρα.

Ο πολύπειρος πια παρουσιαστής, είχε τότε την εκπομπή με τον Νάσο Αθανασίου και τη Σεμίνα Διγενή, με τον πρώτο όμως κάποια στιγμή να αποχωρεί. Η συμπαρουσιάστριά του, τότε, πρότεινε για αντικαταστάτη του Αθανασίου τον Νίκο Χατζηνικολάου, χωρίς όμως να υπάρξει συνεργασία.

Ο εξίσου διάσημος δημοσιογράφος, που βρίσκεται πια στην ίδια στέγη με τον Παπαδάκη, είχε αρνηθεί τότε, καθώς δεν ενδιαφερόταν να δοκιμάσει στην τηλεόραση ακόμη. Αργότερα, βέβαια, τον γνωρίσαμε μέσω του Mega και μέχρι σήμερα τον βλέπουμε στους δέκτες μας.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε στον αέρα του «Ενώπιος Ενωπίω», με τον Χατζηνικολάου να είναι έκπληκτος και να αναφέρει επίσης τον τρόπο, με τον οποίο κατέληξε στο Μεγάλο Κανάλι.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share