Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θα πάθετε πλάκα με την ηλικία της Αννίτας Πάνια - Δε θα το πιστεύετε

Φαίνεται πολύ νεότερη

12 Αυγούστου 2020 13:57
Θα πάθετε πλάκα με την ηλικία της Αννίτας Πάνια - Δε θα το πιστεύετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα πάθετε πλάκα μόλις μάθετε την ηλικία της Αννίτας Πάνια, με τον αριθμό να σοκάρει, αφού η ίδια μοιάζει πολύ νεότερη, σε σύγκριση με αυτό που διαπιστώσαμε.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει εδώ και χρόνια κάνει τη διαφορά, μεταξύ άλλων, στην τηλεόραση, διαθέτοντας εμπειρία ετών από τις αντίστοιχες εκπομπές της και αποτελώντας μια διαχρονική συνήθεια, ενώ πρόσφατα ήταν έξαλλη στον αέρα με δημοσιογράφο.

Η Αννίτα Πάνια, λοιπόν, έχει γεννηθεί στις 25 Απριλίου 1970 στην Αθήνα, κάτι που σημαίνει πως είναι ακριβώς 50 ετών εδώ και τέσσερις μήνες. Εμείς σίγουρα θα την κάναμε για... τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη.

Παράλληλα, για όσους δεν το γνωρίζουν, κατάγεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Τελείωσε το μεταφραστικό τμήμα του Γαλλικού Ινστιτούτου ενώ παράλληλα ασχολείτο με την ποίηση και τη στιχουργία. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή με τίτλο «Τριάντα Τρόποι Εισόδου», το βιβλίο «Η Εκδίκηση του Κωλόχαρτου» και έχει γράψει στίχους για διάφορους τραγουδιστές.

Ώρες αγωνίας για την Αννίτα Πάνια

Μυστήριο παραμένει μέχρι ώρας το μέλλον της Αννίτας Πάνια στο OPENtv, αλλά και γενικά στο χώρο της τηλεόρασης μετά το τέλος της εκπομπής της και το "αντίο" στους τηλεθεατές της. Όλο το ρεπορτάζ μέσα από το Vanda's blog.

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την τελευταία εκπομπή της παρουσιάστριας για την τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο δεν... διαβάστε περισσότερα για την Αννίτα Πάνια στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share