Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρίτο πρόσωπο η Αθηνά Ωνάση; - "Η σχέση μας τελείωσε γιατί..."

Σοκαρισμένη η χρυσή κληρονόμος!

12 Αυγούστου 2020 09:38
Τρίτο πρόσωπο η Αθηνά Ωνάση; -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν λίγο καιρό, ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο, "έσπασε" τη σιωπή του και μίλησε για το διαζύγιό τους. Υπήρξε τρίτο πρόσωπο η χρυσή κληρονόμος; Τι αποκάλυψε;

Ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς συνέβη στο γάμο του με την χρυσή κληρονόμο, ο Ντόνα, αποκάλυψε πως δεν υπήρξε καμία απιστία από μέρους του, στο γάμο του με την Αθηνά που κράτησε 12 χρόνια, από το 2005 έως το 2017.

Ο Ντόνα -ο οποίος αποκάλυψε πως ήταν η Ωνάση σα μητριά- υποστήριξε σε συνέντευξή του πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στο γάμο του με την κληρονόμο και ξεκαθάρισε πως απλά η σχέση τελείωσε, ενώ δε δίστασε να ευχαριστήσει την πρώην σύζυγό του για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στην κόρη του.

Πανικός με την Αθηνά Ωνάση: Αποκάλυψε το μεγαλύτερο φόβο για τη ζωή της

Πανικός επικρατεί με την Αθηνά Ωνάση, η οποία αποκάλυψε το μεγαλύτερο φόβο για τη ζωή της, αποτελώντας ίσως και το λόγο που τελευταία έχει εμφανιστεί πολύ διαφορετική.

Ο λόγος έχει σχέση με μια μεγάλη «κατάρα», η οποία έχει κάνει την κληρονόμο να μην επιθυμεί να έχει τα «φώτα» πάνω της, ώστε να μην κινδυνεύσει.

Ο πρόωρος θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση, η κατάληξη που είχε ο πατέρας του και δημιουργός της δυναστείας, Αριστοτέλης, και το τέλος της Χριστίνας Ωνάση δημιούργησαν την «κατάρα των Ωνάσηδων»

Σύμφωνα με δημοσίευμα, την «κατάρα» αυτή φοβάται και η τελευταία κληρονόμος, η Αθηνά Ωνάση.

Μάλιστα λέγεται ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλει να κάνει παιδί, γιατί φοβάται τον ξαφνικό θάνατο, όπως ακριβώς συνέβη με τη μητέρα τnς Χριστίνα και το θείο της Αλέξανδρο.

Θλίψη για την Αθηνά Ωνάση: Ο θάνατος που τη σόκαρε

Στη θλίψη είχε βυθιστεί η Αθηνά Ωνάση, με ένα θάνατο να τη σοκάρει και την ίδια να μην καταφέρνει να ξεπεράσει το πένθος, καθώς δεν ήταν το μοναδικό άσχημο περιστατικό στη ζωή της, έχοντας βιώσει μια τραγική εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το θάνατο της μητέρας της, Χριστίνας, η οποία έφυγε πολύ γρήγορα από τη ζωή όλων.

Δύο χρόνια μετά τη γέννησή της, η Χριστίνα Ωνάση καταθέτει αίτηση διαζυγίου, καθώς ο άντρας που ερωτεύτηκε σφόδρα είχε παράλληλη σχέση με το μοντέλο Marianne Landhage, με την οποία είχε αποκτήσει και δύο παιδιά ενώ ήταν παντρεμένος.

Η Χριστίνα Ωνάση αγαπούσε τόσο πολύ τον Τιερί Ρουσέλ που πρότεινε να μείνουν όλοι μαζί αρκεί να μην τον χάσει. Ηθελε να τον βλέπει καθημερινά, πιστεύοντας πως θα τον κάνει να γυρίσει σε εκείνη, κάτι βέβαια που δεν έγινε ποτέ.

Η Χριστίνα Ωνάση δεν ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό και αποτέλεσμα ήταν η μικρή Αθηνά να αλλάζει συνεχώς σπίτια. Πότε βρισκόταν στη Γαλλία και πότε στην Ελβετία, με την μητέρα της να την γεμίζει πανάκριβα δώρα. Η Χριστίνα Ωνάση, βρισκόταν, ωστόσο, μακριά από την κόρη της, λείποντας συχνά σε ταξίδια.

Οσοι την γνώριζαν έκαναν λόγο για ένα συναισθηματικά ασταθές άτομο, που μπορεί να μην της έλειπε τίποτα, ωστόσο, είχε ένα μεγάλο κενό στην προσωπική της ζωή.

Λίγο πριν παντρευτεί για πέμπτη φορά, τον ελληνικής καταγωγής Jorge Tchomlekdjoglou, και πριν η κόρη της γίνει τεσσάρων ετών, η Χριστίνα Ωνάση βρέθηκε νεκρή μέσα σε μπανιέρα του σπιτιού της στο Μπουένος Αιρες.

Η ζωή της σταμάτησε στα 37 της χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share