Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Έχω πρόβλημα τώρα γιατί...» - Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου

Όλα όσα είπε

11 Αυγούστου 2020 19:37
«Έχω πρόβλημα τώρα γιατί...» - Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία μίλησε για το πρόβλημα, που είχε τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας μιας κατάστασης, η οποία την καταπίεσε εκείνη την χρονική περίοδο.

Η διάσημη παρουσιάστρια αναγκάστηκε, όπως όλοι μας σχεδόν, να μείνει σε καραντίνα για αρκετό καιρό, προκειμένου να αναχαιτιστεί το πρώτο κύμα κορωνοϊού στην Ελλάδα, αλλά φυσικά δεν της ήταν κάτι ευχάριστο, όπως και οι τελευταίες εξελίξεις για την ίδια.

Η αγαπημένη σε όλους Μαρία Μπεκατώρου, λοιπόν, ανέφερε το... πρόβλημα του να μένει σπίτι, ενώ την έχουμε συνηθίσει πολύ ενεργή και... αεικίνητη, με αποτέλεσμα να μη σταματά να βλέπει την εν λόγω κατάσταση ως κάτι περίεργο.

Η ίδια, όμως, αντιμετώπισε τα πράγματα με χαμόγελο, όπως συνηθίζει, εκφράζοντας τη δική της ελπίδα για την πορεία της πανδημίας.

Δείτε το βίντεο:

Κορμάρα η Μαρία Μπεκατώρου: Η φωτογραφία της στην πισίνα μας άφησε... άφωνους

Η Μαρία Μπεκατώρου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές κάνοντας τις βουτιές της είτε στη θάλασσα, είτε στην πισίνα. Σε μια φωτογραφία της μάλιστα, την είδαμε να κάνει τη βουτιά της φορώντας ένα απίστευτο μπικίνι. Δεν χρησιμοποίησε κανένα φίλτρο ή ρετούς και η αποκάλυψη είναι απίστευτη.

Η παρουσιάστρια ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ παραμένει μια κούκλα, αφού έχει... δείτε την φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share