Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Είπα το "ναι" και δεν ήταν για τη Ζέτα Μακρυπούλια» - Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια

11 Αυγούστου 2020 19:23
«Είπα το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος μίλησε για μια περίοδο, όπου δέχθηκε την πρόταση που του έγινε, χωρίς αυτήν όμως να αφορά τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με την παρουσιάστρια και όχι μόνο, σε μια εκ βαθέων εξομολόγησή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη συνεργασία τους στο διαγωνισμό του «Final Four», ενώ εσχάτως πέρασαν δύσκολες μέρες.

Ο ίδιος σχολίασε την πρόταση, που του είχε γίνει από τον ΑΝΤ1, τονίζοντας όμως, ότι τη δέχθηκε πρωτίστως για το σόου και όχι για να βρίσκεται περισσότερες ώρες μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αν και στην πορεία του διαγωνισμού φάνηκε να περνά πολύ καλά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δε, πρόσθεσε πως είχε την ευκαιρία, με αυτό τον τρόπο, να θαυμάσει τον επαγγελματισμό της και να χαρεί περισσότερο χρόνο μαζί της.

Δείτε το βίντεο:

Ολυμπιακών διαστάσεων η πισίνα στο σπίτι του Χατζηγιάννη και της Μακρυπούλια στην Πάρο

Το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη που έχουν στην Πάρο είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι μέσα στην φύση, περιτρυγιρισμένο από πράσινο, ενώ στη βεράντα του έχει μια τεράστια πισίνα που βλέπει από κάτω το νησί.

Το ζευγάρι, όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο από επαγγελματικές υποχρεώσεις παίρνει το πρώτο καράβι και φεύγει για το νησί. Εκεί είναι η ερωτική φωλιά του στο οποίο χαλαρώνουν και ηρεμούν μακριά από τα... δείτε το σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share