Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

«Βόμβα» στη βασιλική οικογένεια: Επίσημος ο... χωρισμός για τη Βασίλισσα

Νέες εξελίξεις για το ζευγάρι

10 Αυγούστου 2020 15:30
«Βόμβα» στη βασιλική οικογένεια: Επίσημος ο... χωρισμός για τη Βασίλισσα
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

«Βόμβα» έχει ρίξει στη βασιλική οικογένεια το ότι ο... χωρισμός για τη Βασίλισσα είναι μάλλον επίσημος με τον Βασιλιά της, αφού οι δυο τους εδώ και καιρό δε βρίσκονται μαζί και αναμένεται, μάλιστα, το επόμενο χρονικό διάστημα να βρίσκονται σε διαφορετικές χώρες.

Ήταν μια από τις πιο αναμενόμενες φωτογραφίες, με τους ειδικούς του είδους να περιμένουν για... ώρες ατελείωτες, προκειμένου να πετύχουν ένα καλό «κλικ», που θα έβγαινε στη δημοσιότητα.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο παλάτι της Ισπανίας, άλλωστε, καθιστούσαν σπουδαίας σημασίας αυτή την φωτογραφία. Ο Βασιλιάς Χουάν Κάρλος, βλέπετε, αποφάσισε να φύγει από την Ισπανία μετά τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα και ο... χωρισμός με τη Σοφία ήταν, μέσες άκρες, αναμενόμενος.

Επίσημος ο... χωρισμός για τη Βασίλισσα Σοφία

Η τελευταία, άλλωστε, πήγε στη Μαγιόρκα, όπου φαίνεται πως θα περνά πια τον περισσότερο χρόνο της, αποσυρόμενη σιγά σιγά από τη δημόσια ζωή. Ο φακός, λοιπόν, την πέτυχε μαζί με την αδελφή της, την Πριγκίπισσα Ειρήνη, σε ένα από τα πιο διάσημα πολυκαταστήματα της χώρας, όπου έκανε τα ψώνια της, ακολουθώντας τις υγειονομικές οδηγίες και φορώντας τη μάσκα της. Για ακόμη μια φορά, παράλληλα, παρέδωσε μαθήματα στυλ, φορώντας ένα πανέμορφο καφτάνι με την υφασμάτινη μάσκα της.

Η Σοφία δεν έχει θεαθεί σε άλλο σημείο πέραν του πολυκαταστήματος, με την ίδια να έχει καταλύσει στο παλάτι Μαριβέντ, που ανήκει στη βασιλική οικογένεια, ενώ ο Φελίπε πρόσφατα έκανε την νέα του εμφάνιση, μετά την απόφαση του πατέρα του να αποχωρήσει από την χώρα, με τη γυναίκα του πάντως να μην τον ακολουθεί.

Επίσημος ο... χωρισμός για τη Βασίλισσα Σοφία με τον Χουάν Κάρλος

Ο νυν Βασιλιάς και η σύζυγός του, Λετίθια, βέβαια, ταξίδεψαν επίσης επίσης στη Μαγιόρκα με τις κόρες τους, Λεονόρ και Σοφία, ώστε να περάσουν ένα άνετο Σαββατοκύριακο, μακριά από τις υποχρεώσεις που τους «βαραίνουν» έστω για ένα διήμερο. Ο συναγερμός για τον κορωνοϊό συνεχίζει, άλλωστε, να υπάρχει στην Ισπανία και ο Φελίπε δε σταματά να είναι εκ των επικεφαλής στην προσπάθεια αναχαίτισής του.

Πηγή: Hola.com

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share