Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Νόμιζα ότι φταίω και καθόμουν μέσα...» - Ανατριχιάζει για τον χωρισμό με την Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας

Όλα όσα αποκάλυψε

10 Αυγούστου 2020 14:15
«Νόμιζα ότι φταίω και καθόμουν μέσα...» - Ανατριχιάζει για τον χωρισμό με την Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιάζει με όσα λέει για τον χωρισμό με την Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μίλησε για το διαζύγιο δημόσια και το πώς είχε αντιδράσει.

Με αφορμή, βασικά, το τι συνέβη μεταξύ τους, ο γνωστός παρουσιαστής θυμήθηκε το πώς έζησε σαν παιδί τον χωρισμό των δικών του γονιών. «Νόμιζα ότι φταίω εγώ για αυτό και καθόμουν πολύ μέσα, ενώ τα άλλα παιδιά έπαιζαν», έλεγε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο δημοσιογράφος, ενώ προχώρησε και σε νέα αποκάλυψη για το διαζύγιο.

Ο Λιάγκας δεν έκρυψε, ότι ο χωρισμός των γονιών του είχε φέρει δάκρυα στον ίδιο, αλλά ο ίδιος και η παρουσιάστρια κατάφεραν να μην υπάρξει αντίστοιχη επόδραση στα δικά τους παιδιά.

«Με τα παιδιά μου έμαθα πως δεν είμαι το κέντρο του κόσμου», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, επισημαίνοντας τη σημασία της παρουσίας τους στη ζωή του.

Δείτε το βίντεο:

Βόμβα από τον ΣΚΑΙ για τον Γιώργο Λιάγκα - Απόφαση σοκ

Εξελίξεις έχουμε με τον Γιώργο Λιάγκα και το τηλεοπτικό του μέλλον στη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η απόφαση που έχει βγει μέχρι στιγμής είναι... κόλαφος, αφού ο παρουσιαστής είναι αντίθετος. Το ρεπορτάζ θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog.

Η εκπομπή δε θα βγει για δεύτερη χρονιά στον αέρα, τόσο λόγω της χαμηλής τηλεθέασης, όσο και των όσων γεγονότων είχα... διαβάστε περισσότερα για το μέλλον του Γιώργου Λιάγκα στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share