Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Σπιταρόνα: Αυτό είναι το σπίτι που έχουν Ευαγγελάτος - Στεφανίδου στη Χαλκίδα

Πλάκα κάνεις;

10 Αυγούστου 2020 07:16
Σπιταρόνα: Αυτό είναι το σπίτι που έχουν Ευαγγελάτος - Στεφανίδου στη Χαλκίδα
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Με ανοικτό το στόμα μείναμε όταν είδαμε το εξοχικό σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου. Μοιάζει με παλάτι...

Εκτός από τη βίλα τους στην Κηφισιά (δείτε εδώ φωτογραφίες), το ζευγάρι, διαθέτει και μια βίλα στη Χαλκίδα για τις αποδράσεις του. Μάλιστα, συχνά η παρουσιάστρια ανεβάζει φωτογραφίες από το εξοχικό τους, το οποίο είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακό, όπως θα δείτε παρακάτω.

Δείτε τις στο Athensmagazine.gr:

Στεφανίδου - Ευαγγελάτος σπίτι

Στεφανίδου σπίτι Χαλκίδα

"Ναι, τον απάτησα...": Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτει - Σοκ για τον Νίκο Ευαγγελάτο

Η Τατιάνα Στεφανίδου, είναι από τους ανθρώπους που δεν μασούν τα λόγια της. Δεν κρύβει, ότι πλέον έχει βρει τον άντρα της ζωής της, δηλαδή τον Νίκο Ευαγγελάτο, και μαζί έχουν δημιουργήσει την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν, αλλά δεν ήταν πάντα όλα ιδανικά στη ζωή της, αφού στο παρελθόν είχε αποκαλύψει, ότι έχει απατήσει.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε χωρίς αναστολές, ότι έχει απατηθεί αλλά κι έχει απατήσει. Και μάλιστα, για τη δική της απιστία αναγνωρίζει, ότι ήταν το μεγάλο λάθος της, για το οποίο μετανιώνει ακόμη και σήμερα.

"Ναι, με έχουν απατήσει αλλά κι εγώ έχω απατήσει" έχει εξομολογηθεί η πανέμορφη παρουσιάστρια η οποία προκαλεί σοκ με τις αποκαλύψεις της. "Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει" αναφέρει χαρακτηριστικά. "Θα έπρεπε να πω 'τελειώνουμε' και να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Όμως αυτό δεν έγινε".

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, βρισκόταν σε μια σχέση η οποία, όμως, φαινόταν ότι είχε ημερομηνία λήξης και μάλιστα το τέλος της θα γινόταν σύντομα. "Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Το γεγονός όμως, ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου και μάλιστα μεγάλο".

Μάλιστα, λέει, ότι ο σύντροφός της έμαθε για την απιστία της και η αντίδρασή του ήταν πολύ άσχημη, χωρίς όμως να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως δεν αναφέρει και όταν έπεσε εκείνη θύμα απιστίας. Το μόνο που παραδέχεται είναι ότι έχει απατηθεί και αυτό της κόστισε πάρα πολύ… Μιας και αναφερθήκαμε στην Τατιάνα Στεφανίδου, δείτε εδώ τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό της μέλλον.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share