Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

"Νίκο μη... θα πεθάνω" - Το ξέσπασμα της Τατιάνας Στεφανίδου για τον Ευαγγελάτο

Τρελή για τον παρουσιαστή!

8 Αυγούστου 2020 07:13
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Για τη ζωή της αλλά και την σχέση της με τον Νίκο Ευαγγελάτο μέχρι να καταλήξει σε ένα λαμπερό και πετυχημένο γάμο είχε μιλήσει η Τατιάνα Στεφανίδου! Τι είχε πει η παρουσιάστρια;

Η γνωστή παρουσιάστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει τον μεγάλο έρωτα που έχει για τον σύζυγό της, τονίζοντας πως αν ποτέ την άφηνε ο Νίκος Ευαγγελάτος, θα πέθαινε, δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να βρίσκεται δίπλα του. Μάλιστα, χθες σας αποκαλύψαμε και μια συνέντευξη της παρουσιάστρια, όπου μιλούσε για απιστία.

Δείτε όλα όσα είχε δηλώσει στο παρακάτω βίντεο:

«Δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα» - Κοιμήθηκαν χωριστά Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος

Ερωτήσεις για την πορεία του γάμου της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο εγείρει η νύχτα, όπου κοιμήθηκαν χωριστά, με την παρουσιάστρια να παραδέχεται πως δεν έκλεισε μάτι όλη νύχτα.

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι εδώ και 17 χρόνια, σε ένα γάμο απόλυτα επιτυχημένο, αφού μέχρι σήμερα δεν κρύβουν τον έρωτά τους και δείχνουν να είναι δημιουργημένοι ο ένας για τον άλλο. Έχουν υπάρξει, βέβαια, ορισμένες φορές και οι δύσκολες στιγμές, ενώ γνωστό έγινε το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Στεφανίδου.

Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις είχαν αναγκαστεί να κοιμηθούν χωριστά. Πρόκειται για την νύχτα, όπου ο Ευαγγελάτος παρουσίαζε τις εκλογές στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο και, φυσικά, η Στεφανίδου δεν αρεσκόταν σε αυτή τη λύση, καθώς όπως μαρτυρά, ποτέ ξανά δεν είχαν κοιμηθεί χωριστά.

Κοιμήθηκαν χωριστά Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος

«Στα 16 χρόνια που είμαστε μαζί δεν έχουμε κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ χώρια. Με μοναδική εξαίρεση τη νύχτα που παρουσίαζε τις εκλογές στην Κύπρο. Ούτε βγαίνει ο καθένας μόνος του, όπως κάνουν άλλα ζευγάρια, εκτός αν πρόκειται για επαγγελματικό ραντεβού. Ο Νίκος, από τότε που με γνώρισε, δεν πήγε ούτε στο γήπεδο με τους φίλους του. Και επειδή είναι ένα ισχυρό στοιχείο στη σχέση μας, φρόντισε να εκφράσει τις ανάγκες του από την αρχή και εγώ τις ακολούθησα. Του αρέσει τόσο πολύ η συντροφικότητα και η επικοινωνία, που ακόμη και όταν είμαστε έξω μαζί, ο νους του είναι να γυρίσουμε πίσω στο σπίτι μας», είχε αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της.

Στη συνέχεια, όταν ερωτήθη για το αν μπόρεσε να κλείσει μάτι εκείνο το βράδυ, απάντησε πως «η αλήθεια είναι πως όχι. Όταν έχεις συνηθίσει να κοιμάσαι με τον σύντροφό σου, είναι πολύ παράξενο να ξαπλώνεις σε ένα άδειο κρεβάτι. Και το πιο περίεργο ήταν ότι, παρόλο που έχω ζήσει πολλά χρόνια μόνη μου και έχω σπουδάσει και στο εξωτερικό, με έπιασε ξαφνικά μία ανασφάλεια που σοκαρίστηκα και εγώ η ίδια με την αντίδρασή μου. Έκλεισα τα πατζούρια του σπιτιού, έβαλα τον συναγερμό και ένιωσα σαν τα μικρά παιδιά που φοβούνται στο σκοτάδι. Θέλεις η συνήθεια, θέλεις που είναι το άλλο μου μισό, αισθάνθηκα πραγματικά πολύ περίεργα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share