Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στο χειρουργείο η Έρρικα Πρεζεράκου

Τι συνέβη στη γνωστή αθλήτρια;

7 Αυγούστου 2020 20:36
Στο χειρουργείο η Έρρικα Πρεζεράκου

Δύσκολες ώρες για την Ολυμπιονίκη Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Μπορεί τη γνωστή αθλήτρια να την έχουμε συνηθίσει πότε στα γήπεδα του στίβου και πότε στις πίστες (δείτε την εδώ να χορεύει ένα θεαματικό ζεϊμπέκικο), όμως απ' ότι φάνηκε η θάλασσα αποδείχθηκε μοιραία για εκείνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η Ολυμπιονίκης βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος με τον σύντροφό της ανοιχτά της Κύθνου, όταν κάτω από υπό αδιευκρίνιστες αιτίες και πιθανότατα λόγω των κυμάτων, η Ολυμπιονίκης έπεσε από το σκάφος στη θάλασσα.

Στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να κάνει ένα μικρό χειρουργείο.

Το αμαρτωλό τσιφτετέλι λαμπερής Ελληνίδας που έκανε μέχρι και τον Γονίδη να χορέψει

Ένα από τα τσιφτετέλια που έμειναν στην ιστορία του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" ήταν αυτό της Έρρικας Πρεζεράκου πριν από αρκετά χρόνια!

Η συγκεκριμένη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ήταν αφιερωμένη στα 45 χρόνια της ελληνικής δισκογραφίας του Μίλτου Καρατζά με προσκεκλημένους σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Η Ερρικα Πρεζεράκου σηκώθηκε στο τραγούδι του Γονίδη

Ανάμεσα στους τραγουδιστές που έδωσαν το παρών, οι Χρήστος Κυριαζής, Σταμάτης Γονίδης, Κώστας Τουρνάς, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Δάντης, Νίκος Κουρκούλης, Νίκος Βουρλιώτης, Κωνσταντίνα. Οταν μάλιστα ο Σταμάτης Γονίδης πήρε το μικρόφωνο, η Ερρικά Πρεζεράκου, που έχει ξαναχορέψει στην εκπομπή, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και χόρεψε τσιφτετέλι υπό τους ήχους του τραγουδιού «Μια αγάπη δεν τελειώνει».

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το ζεϊμπέκικο πασίγνωστης αθλήτριας που άναψε φωτιές...Ζάλισε τους πάντες

Στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ήταν καλεσμένη η Έρρικα Πρεζεράκου και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Η Έρρικα Πρεζεράκου, που έχει ξαναχορέψει στην εκπομπή τσιφτετέλι που θα δείτε εδώ, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και τα έδωσε όλα στο πλατό. Το ζεϊμπέκικο της ξεσήκωσε όλους τους καλεσμένους.

Έδωσε την ψυχή της και είναι πλέον ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζεϊμπέκικα της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου. Τράβηξε τα βλέμματα όχι μόνο με τις χορευτικές της ικανότητες, αλλά και με τα λευκά ρούχα της που τόνιζαν το γυμνασμένο κορμί της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share