Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

«Είναι η καψούρα μου αλλά...» - Σάλος με την αποκάλυψη για τον άνδρα που τρέλανε την Αννίτα Πάνια

Δεν είναι ο Νίκος Καρβέλας...

6 Αυγούστου 2020 07:48
«Είναι η καψούρα μου αλλά...» - Σάλος με την αποκάλυψη για τον άνδρα που τρέλανε την Αννίτα Πάνια
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σάλος επικράτησε με την αποκάλυψη για τον άνδρα που τρέλανε την Αννίτα Πάνια, με την ίδια να τον αποκαλεί ως «καψούρα», αλλά να αναφέρει παράλληλα τι την κρατά στο να κάνει ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στον Νίκο Μουτσινά σε μια σπάνια της συνέντευξη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη δουλειά και την προσωπική της ζωή, έχοντας πρόσφατα ζήσει μια κοινή τραγωδία με τον Νίκο Καρβέλα.

Μέσα στην συζήτηση σχολιάστηκαν πολλά, ένα από αυτά ήταν φυσικά ο γάμος της με τον Νίκο Καρβέλα αλλά και ο καρπός του ερωτά τους, Ανδρέας.

Η Αννίτα όταν αναφέρθηκε στον γιο της είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη λατρεία και καψούρα, αλλά εκείνος δεν γουστάρει να μιλάω για αυτόν».

«Με τον Νίκο Καρβέλα είμαστε...» - Έριξε τη «βόμβα» για τη σχέση τους η Αννίτα Πάνια

Τη «βόμβα» για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα έριξε η Αννίτα Πάνια, η οποία μίλησε για το ποια είναι η κατάσταση μεταξύ τους, μετά τον χωρισμό, για τον οποίο πρώτη φορά αποκάλυψε τι έφταιξε.

Η γνωστή παρουσιάστρια, σε μια από τις σπάνιες της συνεντεύξεις, μιλά για το πώς επικοινωνούν και τι αντίκτυπο είχε ο χωρισμός για το παιδί τους.

«Με τον Νίκο δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι πια εδώ και καιρό, αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε οικογένεια. Έχουμε το παιδί μας, έχουμε εκτίμηση και σεβασμό ο ένας στον άλλον, έχουμε αγάπη. Είχα την χαρά ο πατέρας του παιδιού μου να είναι ένας άνθρωπος που μετά τη συζυγική σχέση, γίνεται ακόμα καλύτερη, πιο ανθρώπινη, πιο αγαπημένη και λατρεμένη η σχέση μας...», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά.

Έριξε τη «βόμβα» για τη σχέση με τον Νίκο Καρβέλα η Αννίτα Πάνια

Όσο για την σχέση της με την εκκλησία, η ίδια αποκάλυψε: «Εγώ πιστεύω στον Θεό και ο Καρβέλα με θεωρεί ηλίθια. Το εκκλησιαστικό δεν το έχω, την πίστη στον Θεό όμως θέλω να την έχω. Γουστάρω την εκκλησία και πηγαίνω για να ανάψω κεράκι...».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share