Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Μείναμε" με την ηλικία της Σοφίας Αλιμπέρτη - Δε φαντάζεστε πόσο είναι

Δεν της φαίνεται καθόλου!

5 Αυγούστου 2020 13:57
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Σοφίας Αλιμπέρτη; Η ταλαντούχο ηθοποιός (κατά κόσμον Σοφία Παρλαμά) υπήρξε μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες ηθοποιούς, η απόλυτη τηλεοπτική φαντασίωση των ανδρών τη δεκαετία του 1990 και ταυτόχρονα ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, καθώς ήταν παντρεμένη με τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο.

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφασίζοντας να ζήσει μόνιμα στην Πάρο. Γι' αυτό και μόλις την είδαμε -δείτε εδώ φωτογραφία με τους γιους της- πάθαμε σοκ μιας και είναι πραγματικά αγνώριστη.

Πάμε όμως στο θέμα μας! Ξέρετε πόσο ετών είναι; Η Σοφία Αλιμπίερτη γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 3 Μαρτίου το 1966 που σημαίνει πώς είναι 54 ετών! Πάθατε πλάκα; Εμείς να δείτε...

Σοφία Αλιμπέρτη: "Από παιδάκι ήμουν ερωτευμένη με τον..."

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει υπάρξει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και αν μη τι άλλο πολλοί ήταν οι άντρες που έτρεξαν πίσω της. Μια δήλωσή της όμως ήταν εκείνη που σόκαρε τους πάντες όταν χαρακτηριστικά είπε "από παιδάκι ήμουν ερωτευμένη με τον...". Σε ποιον αναφερόταν η όμορφη ηθοποιός;

Η ίδια είχε αποκαλύψει το 2010 τα πάντα για τη σχέση της με το Γιάννη Πάριο:” Είναι το μοναδικό one night stand που έχω κάνει στη ζωή μου και επειδή μου προέκυψαν παιδιά και σχέση, είπα πως δεν θα το ξανακάνω αυτό στη ζωή μου».Και συνέχισε τότε λέγοντας:«Λοιπόν, αυτό είναι πρώτη φορά που το λέω στη ζωή μου, και αισθάνομαι λίγο περίεργα. Με το που πήγα στην Πάρο λέω σε μια φίλη μου, “εγώ σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση, θα το κάνω με τον Πάριο”

Η κολλητή μου πέφτει από τα σύννεφα, με λέει τρελή, και διάφορα άλλα τέτοια. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά ήμουν από παιδάκι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Σκέφτηκα λοιπόν, θα το κάνω, δεν θα το ξέρει κανένας και σιγά μην τον ξαναδώ. Έτσι και έγινε. Με το που γνωριστήκαμε, το ίδιο βράδυ, υπήρξε μια αμοιβαία έλξη και ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Τη συνέχεια την ξέρεις. Σχεδόν μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share