Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έξαλλη η Βασίλισσα Ελισάβετ - Οι φωνές της ακούστηκαν σε όλο το Buckingham

Τι συνέβη;

5 Αυγούστου 2020 07:39
Έξαλλη η Βασίλισσα Ελισάβετ - Οι φωνές της ακούστηκαν σε όλο το Buckingham

Έξαλλη φαίνεται να είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ και να απειλεί με μηνύσεις και λοιπές νομικές κινήσεις κάποιον από το προσωπικό του παλατιού. Τι συνέβη.

Όπως όλα δείχνουν αυτή δεν είναι και η πιο ευνοϊκή περίοδος για τη Βασίλισσα μιας και λίγο καιρό πριν βυθίστηκε σε βαρύ πένθος, δείτε εδώ τι τάραξε τη Βασίλισσα.

Ο Γκραντ Χάρολντ προφανώς θέλει να εξαργυρώσει τον τίτλο "Royal Butler". Μόνο και μόνο όμως επειδή κάποτε δούλευε για τη βασιλική οικογένεια δεν σημαίνει ότι είναι και "βασιλικός μπάτλερ".

Τουλάχιστον αυτό πιστεύει η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ Β ' και θέλει να κινηθεί νομικά εναντίον ενός πρώην υπαλλήλου που εργαζόταν επί χρόνια για τον γιο της πρίγκιπα Κάρολο, 71 ετών σήμερα.

Ο Γκραντ Χάρολντ υπήρξε μπάτλερ του πρίγκιπα Καρόλου από το 2004 έως το 2011. Στη συνέχεια έκανε δική του επιχείρηση και τώρα περιφέρεται σε βρετανικά τηλεοπτικά προγράμματα αυτοαποκαλούμενος ως «ειδικός στη βασιλική εθιμοτυπία».

Αυτό θα μπορούσε να είναι αποδεκτό στα μάτια των προηγούμενων εργοδοτών του έστω και τρίζοντας τα δόντια τους, αλλά ο Γκραντ Χάρολντ ίδρυσε επίσης και μια δική του εταιρεία, με την επωνυμία "Ο Βασιλικός μπάτλερ" / "The Royal Butler". Στο κάτω -κάτω δούλεψε για την βασιλική οικογένεια για μερικά χρόνια και επομένως έχει κερδίσει αυτόν τον τίτλο, όπως πιστεύει. Τώρα θέλει μάλιστα να εκπαιδεύσει και μια νέα γενιά μπάτλερ.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας του, μάλιστα, ο πρώην μπάτλερ του πρίγκιπα Καρόλου επαινεί μάλιστα τον εαυτό του ως «προσωπικό σύμβουλο βασιλέων».

Ρομαντικά γενέθλια για τον Πρίγκιπα Φίλιππο - Οι δυο τους με τη Βασίλισσα Ελισάβετ στο Μπάκινγχαμ

Ρομαντικά πέρασε τα φετινά του γενέθλια ο Πρίγκιπας Φίλιππος στο πλευρό της αγαπημένης του Βασίλισσας Ελισάβετ. Ο Πρίγκιπας Κάρολος σήμερα έκλεισε τα 99 ενώ λίγες ημέρες πριν γενέθλια είχε και η Βασίλισσα, δείτε εδώ πόσο χρονών έγινε.

Στο λογαριασμό του Twitter "The Royal Family" δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία που δείχνει τους δυο τους μετά από καιρό σε μια κοινή φωτογραφία. Είναι η πρώτη δημόσια φωτογραφία του δούκα από τότε που εθεάθη να φεύγει από το νοσοκομείο στο Λονδίνο στις 24 Δεκεμβρίου του προηγούμενου χρόνου.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Βασίλισσα για 72 χρόνια, σπάνια εμφανίζεται στο κοινό από τότε που αποσύρθηκε από τα βασιλικά καθήκοντα το 2017.

Γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1921 στο παλάτι του Μον Ρεπο στην Κέρκυρας και μέχρι σήμερα ήταν το μακροβιότερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Με την βασίλισσα Ελισάβετ παντρεύτηκαν στις 20 Νοεμβρίου 1947 ενώ λίγο νωρίτερα ο βασιλιάς και πατέρας της Ελισάβετ του χορήγησε τον τίτλο της Βασιλικής Υψηλότητας και τον έχρισε Δούκα του Εδιμβούργου. Το βασιλικό ζεύγος απέκτησε τέσσερα παιδιά: τον πρίγκιπα Κάρολο, την Πριγκίπισσα Άννα, τον πρίγκιπα Ανδρέα και τον πρίγκιπα Εδουάρδο ενώ έχουν οκτώ εγγόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share