Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

«Με τον Νίκο Καρβέλα είμαστε...» - Έριξε τη «βόμβα» για τη σχέση τους η Αννίτα Πάνια

Το αποκάλυψε!

4 Αυγούστου 2020 20:22
«Με τον Νίκο Καρβέλα είμαστε...» - Έριξε τη «βόμβα» για τη σχέση τους η Αννίτα Πάνια
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τη «βόμβα» για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα έριξε η Αννίτα Πάνια, η οποία μίλησε για το ποια είναι η κατάσταση μεταξύ τους, μετά τον χωρισμό, για τον οποίο πρώτη φορά αποκάλυψε τι έφταιξε.

Η γνωστή παρουσιάστρια, σε μια από τις σπάνιες της συνεντεύξεις, μιλά για το πώς επικοινωνούν και τι αντίκτυπο είχε ο χωρισμός για το παιδί τους.

«Με τον Νίκο δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι πια εδώ και καιρό, αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε οικογένεια. Έχουμε το παιδί μας, έχουμε εκτίμηση και σεβασμό ο ένας στον άλλον, έχουμε αγάπη. Είχα την χαρά ο πατέρας του παιδιού μου να είναι ένας άνθρωπος που μετά τη συζυγική σχέση, γίνεται ακόμα καλύτερη, πιο ανθρώπινη, πιο αγαπημένη και λατρεμένη η σχέση μας...», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά.

Έριξε τη «βόμβα» για τη σχέση με τον Νίκο Καρβέλα η Αννίτα Πάνια

Όσο για την σχέση της με την εκκλησία, η ίδια αποκάλυψε: «Εγώ πιστεύω στον Θεό και ο Καρβέλα με θεωρεί ηλίθια. Το εκκλησιαστικό δεν το έχω, την πίστη στον Θεό όμως θέλω να την έχω. Γουστάρω την εκκλησία και πηγαίνω για να ανάψω κεράκι...».

«Ξεφτιλισμένα πράγματα...»: Εκτός εαυτού η Αννίτα Πάνια - Άφωνος ο Νίκος Καρβέλας

Εκτός εαυτού βρισκόταν η Αννίτα Πάνια, εκδηλώνοντας το τρομερό της ταμπεραμέντο, με τον Νίκο Καρβέλα να μένει άφωνος, βλέποντας τη συμπεριφορά της.

Η διάσημη παρουσιάστρια παραχωρεί σπάνια συνεντεύξεις, που αφορούν την προσωπική της ζωή και, όποτε το κάνει, έχει ιδιαίτερη σημασία. Σε μια πολύ πρόσφατη τέτοια περίπτωση, μάλιστα, μίλησε για τη σχέση με τον Νίκο Καρβέλα, μετά τη σοκαριστική της αποκάλυψη για τον χωρισμό, αλλά και το παιδί που της άλλαξε τη ζωή.

«Τα παιδιά κανονίζουν τους γονείς; Το παιδί με διάλεξε; Τι ωραίο αυτό που μου λες! Ωραίο είναι αυτό… Σου βγάζω το καπέλο! […] Είμαι τύπου τον λατρεύω, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Έχω μεγάλη λατρεία και καψούρα. Αλλά αυτός δεν γουστάρει να μιλάω καθόλου γι’ αυτόν. Δεν γουστάρει το «είμαι του Καρβέλα και της Πάνια το παιδί», δεν τα θέλει. Και τώρα που συζητάμε έχουμε πολλά πει» δήλωσε η Αννίτα Πάνια.

Εκτός εαυτού η Αννίτα Πάνια - Άφωνος ο Νίκος Καρβέλας

Η Αννίτα Πάνια τόνισε: «Υπάρχουν πράγματα που είναι μεγάλα και πράγματα που είναι ξεφτιλισμένα. Ξεφτιλισμένα είναι τα περισσότερα. Και μεγάλα είναι λίγα και καλά. Το γεγονός πως είμαστε καλά, έχουμε υγεία είναι μεγάλο. Το αυτονόητο είναι μεγάλο, όλα τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε».

«Δοξάζω τον Θεό που έκανα το παιδί μου. Ευτυχώς που γνώρισα τον Καρβέλα και έκανα το παιδί. Με άλλο άνθρωπο δεν θα γινόταν αυτό. Μόνο αυτή η λατρεία και ευτυχώς! Δεν το είχα το μητρικό ένστικτο καθόλου. Δεν ξέρω πώς είναι… Δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να κάνω παιδί. Αλλά με αυτόν τον τύπο… Μάλλον με διάλεξε το παιδί, ο Ανδρέας τα έκανε όλα» αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share