Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Λυπάμαι αλλά...» - Τα λόγια του Σπύρου Παπαδόπουλου για τη «μάχη» με τον κορωνοϊό

Όλα όσα είπε στη δική του αποκάλυψη

4 Αυγούστου 2020 19:04
«Λυπάμαι αλλά...» - Τα λόγια του Σπύρου Παπαδόπουλου για τη «μάχη» με τον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του άποψη για τη «μάχη» με τον κορωνοϊό έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη δοκιμασία, που όλοι περνάμε, ειδικά για το πρώτο κύμα, με τον ίδιο να βρίσκεται στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής, σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, αναφέρθηκε στον χειμώνα που πέρασε και για τον ίδιο δεν ήταν... τόσο δύσκολο, κάτι που όμως τον λυπεί, ενώ παράλληλα έδειξε άνετος για το θέμα της πανδημίας, ενώ πρόσφατα έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη που κανείς δεν ήξερε, σχετικά με το τι ήταν το προσωπικό του καταφύγιο.

Σε ερώτηση για το πώς πέρασε αυτόν τον χειμώνα, απάντησε πως «λυπάμαι που το λέω αλλά πέρασα πολύ καλά. Και λέω λυπάμαι γιατί υπήρξαν ανθρώποι που ζορίστηκαν πολύ. Προσωπικά πέρασα πολύ καλά γιατί ήμουν πολύ κουρασμένος και είχα ανάγκη αυτό το «μέσα». Πρώτη φορά μου έτυχε να καθίσω μέσα για καιρό χωρίς να έχω την ενοχή πως θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο και δεν το κάνω. Είμαι ενοχικός άνθρωπος, βλέπετε. Ακόμα και το διάβασμα μου ήταν αλλιώτικο. Μέχρι και μπουζούκι άρχισα να μαθαίνω με δάσκαλο τον Κακλέα. Ξοδέψαμε αυτό δίμηνο σ’ ένα σπίτι με φίλους και περάσαμε μαγικά. ΄Ηταν μια επιθυμία που είχα από παιδί να ζήσω σε μια τέτοια κοινοβιακή συνθήκη με φίλους – να έχει ο καθένας το χώρο του αλλά να βρισκόμαστε σ’ έναν κοινό τόπο. Μας άρεσε τόσο πολύ που λέμε να το θεσμοθετήσουμε».

Όσο για το αν τον ενεργοποίησε ο φόβος της πανδημίας; «Να πω την αλήθεια, όχι. Είμαι τρομερά σνομπ με τις αρρώστιες. Σκέφτομαι πως αν είναι να γίνει, θα γίνει. Προσέχω ασφαλώς, ενημερώνομαι, ακολουθώ τους κανονισμούς αλλά μέχρι εκεί. Εκείνο που πραγματικά με σόκαρε ήταν η κατάσταση στην Ιταλία. Η γνώση ότι έπρεπε να τραβηχτεί η πρίζα από τον ηλικιωμένο για να σωθεί ο νεότερος», είπε.

Πηγή: Monopoli.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share