Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"4 χρόνια έχω χωρίσει. Προφανώς δεν..." - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τη ζωή του μετά τη Φαίη Σκορδά

Τι είχε αναφέρει ο ίδιος;

4 Αυγούστου 2020 10:49
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο πριν το τέλος της φετινής σεζόν και συγκεκριμένα πριν τους τίτλους τέλους της εκπομπής του, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε κάποιες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, τέσσερα χρόνια μετά το χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά.

Αφορμή στάθηκε μια δήλωση του Ερρίκου Πετιλόν σχετικά με τη δική του προσωπική ζωή και τις σχέσεις του με τις γυναίκες. Σχολιάζοντας τα όσα άκουσε, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε:

"Θεωρώ πως ο μάγκας ο άντρας-και αυτός (Ερρίκος Πετιλόν) έχει υπάρξει μάγκας άντρας και είναι- δε βγαίνει ποτέ να κοκορευτεί για τις κατακτήσεις του. Ο άντρας που βγαίνει και κοκορεύεται για τις κατακτήσεις του είναι μακάκας για μένα. Δε λες ποτέ. Δεν εκθέτεις καμία γυναίκα που έχει περάσει από τη ζωή σου και δε βγαίνεις να πεις αριθμό. Γίνεσαι γελοίος. Ο άντρας ο παντελονάτος δε λέει.

Τέσσερα χρόνια έχω χωρίσει. Προφανώς δεν είμαι τέσσερα χρόνια μόνος μου. Δε θεωρώ πως πρέπει ο άντρας να βγαίνει και να εκθέτει την προσωπική του ζωή. Είναι λάθος. Έβγαινα με μια φίλη μου να φάω και έγραφαν… Που δεν ίσχυαν. Γιατί αυτά που ίσχυαν τα έκρυβα". Μιας και αναφερθήκαμε στο πρώην ζευγάρι, δείτε εδώ τι είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας για τα παιδιά του και τον κορωνοϊό.

Αδιανόητο: Αυτή είναι η ηλικία του Γιώργου Λιάγκα

Αδιανόητο μας έμοιαζε το ποια είναι η ηλικία του Γιώργου Λιάγκα, με τον αριθμό να μας κάνει να μην το πιστεύουμε στην αρχή, καθώς σίγουρα μοιάζει πολύ νεότερος.

Ο διάσημος παρουσιαστής γεννήθηκε στις 28 Μαΐου 1969 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε, όντας τώρα 51 ετών. Η καταγωγή του είναι από το Αργυροπούλι Τυρνάβου Λάρισας. Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από όπου πήρε το πτυχίο με βαθμό «λίαν καλώς».

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργαζόταν ως πιανίστας σε ένα piano-bar. Εκεί τον είδε ο σκηνοθέτης Κώστας Καραγιάννης και τον συμβούλεψε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, πράγμα που έγινε. Υπήρξε στέλεχος του πολιτικού και κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ στο ΣΚΑΪ (μετέπειτα Alpha) και αργότερα στο Star Channel, όπου παρουσίαζε και δελτία ειδήσεων. Στη δημοσιογραφία δάσκαλός του ήταν ο Σταμάτης Μαλέλης.

Στη συνέχεια μετακινήθηκε στο Mega Channel όπου παρουσίασε αρκετά επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια, όπως «50-50» και «Η εκδίκηση της ξανθιάς». Από τον Οκτώβριο του 2010 ως τον Ιούλιο του 2013 ανέλαβε από κοινού με τη σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega με τίτλο «Πρωινό mou» σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Το καλοκαίρι του 2013 συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 και μέχρι το καλοκαίρι του 2016 παρουσίασε την εκπομπή «Το Πρωινό», με τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά ως συμπαρουσιάστρια, ενώ φαίνεται τώρα να έχει... ξεπεράσει τον χωρισμό.

Από το 2007 μέχρι το 2014 διατηρούσε ραδιοφωνική εκπομπή στον Real FM 97.8 μαζί με την Ελεάννα Τρυφίδου. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή στα Παραπολιτικά FM 90.1 μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου. Από το 2014 έως το 2015 παρουσίασε το talent show The Voice of Greece στον ΑΝΤ1. Από τον Νοέμβριο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2017 παρουσίασε στον ΑΝΤ1 την εκπομπή Lucky Room.

Το 2018 ήταν στην κριτική επιτροπή του σόου χορού Dancing with the Stars που προβαλλόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Απο το Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι το καλοκαίρι του παρουσίασε μεσημεριανή εκπομπή στον ΣΚΑΪ με τίτλο Μεσημέρι με τον Γ. Λιάγκα, καθώς και το τηλεπαιχνίδι Guess my Age.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share