Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Εξαφανίστηκε» η Σία Κοσιώνη - Πώς έχασε 15 κιλά;

Εντυπωσιακή αλλαγή

3 Αυγούστου 2020 11:13
«Εξαφανίστηκε» η Σία Κοσιώνη - Πώς έχασε 15 κιλά;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη «εξαφανίστηκε» και δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα, που γνωρίζαμε νωρίτερα, με την παρουσιάστρια να χάνει 15 κιλά μετά τη γέννα της με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Είναι πολύ εύκολο να ακολουθήσετε τη διατροφή της και σίγουρα θα δείτε άμεσα αποτελέσματα αν του δώσετε μια ευκαιρία. Εξάλλου η ίδια, είναι από τις πιο κομψές παρουσιάστριες, αν και το μήνυμά της για την νέα σεζόν έφερε αναταραχή.

Να θυμίσουμε ότι η Σία Κοσιώνη έχει αποκτήσει ένα αγοράκι με τον τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη και πολύ γρήγορα γύρισε στα τηλεοπτικά και δημοσιογραφικά της καθήκοντα. Με την επιστροφή της στον ΣΚΑΙ, ζύγιζε 15 κιλά μείον και έχουμε την δίαιτά της.

Τι έτρωγε η Σία Κοσιώνη

- 4 μερίδες από γαλακτοκομικά προϊόντα (αν και εφόσον δεν δημιουργούν αλλεργική αντίδραση στο μωρό). Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε 1 ποτήρι γάλα, 1 κεσεδάκι γιαούρτι και 30 γραμμάρια τυρί (ένα κομμάτι στο μέγεθος του σπιρτόκουτου).
- 3-5 μερίδες φρούτα εποχής. Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε ένα φρούτο μεσαίου μεγέθους ή μία φέτα καρπούζι.
- 3-5 μερίδες την ημέρα ωμά ή βραστά λαχανικά.
- 5-7 μερίδες από τροφές όπως ψωμί, δημητριακά ή βρώμη, ρύζι, μακαρόνια ή κράκερς/ρυζογκοφρέτες κτλ.
- 2 μερίδες πρωτεΐνη: Την πρωτεΐνη την προτιμούμε από τροφές όπως κόκκινο κρέας, ψάρι, αυγά, όσπρια και ανάλατους ξηρούς καρπούς. Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε 80-100 γραμμάρια κρέας ή πουλερικά ή ψάρι, μισό φλιτζάνι όσπρια, 2 αυγά ή 8-10 ξηρούς καρπούς.

Το σύντομο βιογραφικό της

Η Σία Κοσιώνη γεννήθηκε στις 16 Μαΐου του 1980 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλονίκη άρχισε τη σταδιοδρομία της μέσω του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και του τύπου. Εκτός από δημοσιογραφία, σπούδασε οικονομικά στο London School of Economics και πραγματοποίησε μεταπτυχιακό με θέμα “New Media, Information and Society“.

Από τις πρώτες της συνεργασίες ήταν με την Άννα Παναγιωταρέα στην εκπομπή Ουδείς Αναμάρτητος. Παράλληλα παρουσίαζε πολιτικά δελτία ειδήσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό SuperSport FM.

Η επόμενη της συνεργασία ήταν με την Εφημερίδα SportDay, όπου ανέλαβε την στήλη Media. Εκείνη την περίοδο είχε συνεργασίες και με τα περιοδικά Active και Athens Voice.

Τον Μάρτιο του 2006 άρχισε να εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αρχικά πραγματοποιούσε ρεπορτάζ στην τηλεόραση και εκπομπές στο ραδιόφωνο και από τον Σεπτέμβριο του 2007 ξεκίνησε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.Επίσης, ήταν η διευθύντρια των ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share