Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σπάραξε καρδιές ο Νίκος Μουτσινάς - Το δημόσιο μήνυμά του για την...

Συγκλονίζει ο παρουσιαστής

3 Αυγούστου 2020 10:06
Σπάραξε καρδιές ο Νίκος Μουτσινάς - Το δημόσιο μήνυμά του για την...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλόνισε ο Νίκος Μουτσινάς με το τελευταίο του δημόσιο μήνυμα, το οποίο σπάραξε καρδιές στα social media κι έδειξε για ακόμη μια φορά τις ευαισθησίες του.

Ο διάσημος παρουσιαστής δεν εκφράζεται για πρώτη φορά για κοινωνικά φαινόμενα, ή εν γένει τη συμπεριφορά μας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, με τον ίδιο να παραδίδει τα δικά του μαθήματα σχετικά με τη ζωή, όπως έκανε τελευταία στη συνέντευξη που συζητήθηκε έντονα.

Ο Μουτσινάς δε σταματά εκεί και, μέσω του Instagram, θέλησε να περάσει από τα στόρι του κάτι ιδιαίτερο. Χρησιμοποιώντας τα λόγια του Μπομπ Πρόκτορ, αναφέρθηκε στη σημασία της ανθρώπινης ευγνωμοσύνης.

«Η ευγνωμοσύνη είναι ένα από τα πιο δυνατά συναισθήματα. Τόσο δυνατό, που δεν υπάρχει χώρος για φόνος, ανησυχία ή αμφιβολία στο μυαλό», αναφέρει η φράση του Πρόκτορ, που μοιάζει να ασπάζεται απόλυτα.

Πανικός με τον Νίκο Μουτσινά: Τον χτύπησαν και λιποθύμησε

Πανικός επικράτησε με τον Νίκο Μουτσινά, τον οποίο χτύπησαν, με τον γνωστό παρουσιαστή να λιποθυμά, ενώ το βίντεο μάλιστα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Τα λόγια, μάλιστα, είναι περιττά για αυτό που συνέβη στον ίδιο, ο οποίος μετά από αυτά τα χτυπήματα είπε... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share