Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ξεφτιλισμένα πράγματα...»: Εκτός εαυτού η Αννίτα Πάνια - Άφωνος ο Νίκος Καρβέλας

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια

3 Αυγούστου 2020 08:26
«Ξεφτιλισμένα πράγματα...»: Εκτός εαυτού η Αννίτα Πάνια - Άφωνος ο Νίκος Καρβέλας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός εαυτού βρισκόταν η Αννίτα Πάνια, εκδηλώνοντας το τρομερό της ταμπεραμέντο, με τον Νίκο Καρβέλα να μένει άφωνος, βλέποντας τη συμπεριφορά της.

Η διάσημη παρουσιάστρια παραχωρεί σπάνια συνεντεύξεις, που αφορούν την προσωπική της ζωή και, όποτε το κάνει, έχει ιδιαίτερη σημασία. Σε μια πολύ πρόσφατη τέτοια περίπτωση, μάλιστα, μίλησε για τη σχέση με τον Νίκο Καρβέλα, μετά τη σοκαριστική της αποκάλυψη για τον χωρισμό, αλλά και το παιδί που της άλλαξε τη ζωή.

«Τα παιδιά κανονίζουν τους γονείς; Το παιδί με διάλεξε; Τι ωραίο αυτό που μου λες! Ωραίο είναι αυτό… Σου βγάζω το καπέλο! […] Είμαι τύπου τον λατρεύω, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Έχω μεγάλη λατρεία και καψούρα. Αλλά αυτός δεν γουστάρει να μιλάω καθόλου γι’ αυτόν. Δεν γουστάρει το «είμαι του Καρβέλα και της Πάνια το παιδί», δεν τα θέλει. Και τώρα που συζητάμε έχουμε πολλά πει» δήλωσε η Αννίτα Πάνια.

Η Αννίτα Πάνια τόνισε: «Υπάρχουν πράγματα που είναι μεγάλα και πράγματα που είναι ξεφτιλισμένα. Ξεφτιλισμένα είναι τα περισσότερα. Και μεγάλα είναι λίγα και καλά. Το γεγονός πως είμαστε καλά, έχουμε υγεία είναι μεγάλο. Το αυτονόητο είναι μεγάλο, όλα τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε».

«Δοξάζω τον Θεό που έκανα το παιδί μου. Ευτυχώς που γνώρισα τον Καρβέλα και έκανα το παιδί. Με άλλο άνθρωπο δεν θα γινόταν αυτό. Μόνο αυτή η λατρεία και ευτυχώς! Δεν το είχα το μητρικό ένστικτο καθόλου. Δεν ξέρω πώς είναι… Δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να κάνω παιδί. Αλλά με αυτόν τον τύπο… Μάλλον με διάλεξε το παιδί, ο Ανδρέας τα έκανε όλα» αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια.

"Με έχει σοκάρει αυτός..": Θρίλερ με την Αννίτα Πάνια - Το τηλεφώνημα για το παιδί της

Ένα απίστευτο περιστατικό είχε συμβεί πριν μερικά χρόνια σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια! Συγκεκριμένα απρόσμενη τροπή πήρε το παιχνίδι με τον τροχό που έπαιζε η παρουσιάστρια με τους τηλεθεατές, μετά από μια... διαφορετική τηλεφωνική γραμμή που βγήκε στον αέρα και αναστάτωσε την παρουσιάστρια.

Ο Γεράσιμος από τη Ζάκυνθο, που συνομιλούσε με την Αννίτα, την άφησε άλαλη όταν της είπε: «Θέλω να δώσεις φιλιά στο φίλο μου τον Αντρέα, και θέλω να ακούσω μια νότα από δαύτον όπως, όπως... Είμαι 58 χρονών και είμαστε φίλοι. Τον αγαπάω πολύ»!

Η παρουσιάστρια χρειάστηκε χρόνο μέχρι να συνειδητοποιήσει τι άκουγε και αλαφιασμένη τον ρώτησε πού τον γνώρισε. «Τον έχω δει στην τηλεόραση, στο γάμο!», είπε ο τηλεθεατής και τότε ησύχασε επιτέλους η Αννίτα. «Θα του πω του παιδιού ότι τηλεφωνήσατε, να έρθετε κάποια στιγμή να παίξετε...», είπε γελώντας στον τηλεθεατή.

Ωστόσο, μερικά λεπτά αργότερα, η Αννίτα Πάνια επανήλθε στο θέμα, λέγοντας: «Με έχει σοκάρει αυτός που πήρε και είπε ότι είναι φίλος του παιδιού μου. Λες το παιδί μου να έχει τέτοιες παρέες, όταν δεν το βλέπω εγώ και λέει ότι πάει σχολείο; Να νταραβερίζεται με κόσμο;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share