Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

«Έδωσα μάχη με την νευρική ανορεξία και ζύγιζα...» - Απαρηγόρητη στον Νίκο Ευαγγελάτο η Τατιάνα Στεφανίδου

Σοκαρισμένο το ζευγάρι

3 Αυγούστου 2020 07:35
«Έδωσα μάχη με την νευρική ανορεξία και ζύγιζα...» - Απαρηγόρητη στον Νίκο Ευαγγελάτο η Τατιάνα Στεφανίδου
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Απαρηγόρητη στον Νίκο Ευαγγελάτο ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία δε δίστασε να μιλήσει ανοικτά για την νευρική ανορεξία, σε ένα θέμα που για την ίδια δεν αποτελεί ταμπού σε καμία περίπτωση, ενώ πρόσφατα είχε επικρατήσει σάλος σε μια κοινή τους έξοδο.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει διστάσει σε καμία περίπτωση να παρουσιάσει στις εκπομπές της θέματα, που δε συζητώνται εύκολα στην ελληνική τηλεόραση, κάτι που την έχει αναδείξει εδώ και χρόνια στη συνείδηση του κοινού, με τις ιστορίες ζωής που φέρνει στον αέρα να συγκλονίζουν.

Μία τέτοια αφορούσε το ζήτημα της νευρικής ανορεξίας, με τη Στεφανίδου να χειρίζεται την καλεσμένη της και το θέμα που την είχε απασχολήσει με σοβαρότητα και υποδειγματική κατανόηση. Δεν πρόκειται, άλλωστε, για κάτι που μπορεί ένας παθών να μιλήσει εύκολα.

Η Κατερίνα Βισέρη, όμως, που είχαμε γνωρίσει μέσα από το GNTM, δέχθηκε να της παραχωρήσει συνέντευξη για τη μάχη που είχε δώσει με την νευρική ανορεξία, συγκινώντας το πανελλήνιο με την κατάθεση ψυχής της. Το μοντέλο εξομολογήθηκε, ότι ζύγιζε 39 κιλά με ύψος 1.76 και περιέγραψε όλες τις δυσκολίες της με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Δείτε το βίντεο:

Νίκος Ευαγγελάτος: Το πιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν γνώριζε κανείς!

Σε μια άγνωστη περιπέτεια υγείας του Νίκου Ευαγγελάτου αναφέρθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου σε παλαιότερη εκπομπή της, στην οποία είχε καλεσμένη την Άντα Λιβιτσάνου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, αποκαλύπτοντας ότι παράλληλα με τις απαραίτητες θεραπείες για τον καρκίνο του θυρεοειδούς έκανε και βελονισμό.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος πρόβλημα υγείας

Τότε λοιπόν η Τατιάνα Στεφανίδου βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στο πρόβλημα του συζύγου της. Όπως αποκάλυψε, ο Νίκος Ευαγγελάτος αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη μέση του και τον βοήθησε πάρα πολύ κι αυτόν ο βελονισμός.

Συγκεκριμένα, είπε: "Μεγάλη ιστορία ο βελονισμός. Ο άντρας μου έμεινε από τη μέση του, δεν μπορούσε να περπατήσει και τον έσωσε ο βελονισμός". Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες , το πρόβλημα του Νίκου Ευαγγελάτου με τη μέση του δεν ήταν κάτι απλό, αφού τον καθήλωνε στο κρεβάτι και δεν μπορούσε να σηκωθεί, ούτε καν να περπατήσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share