Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Σοφία Αλιμπέρτη: Αυτοί είναι οι γιοι της - Δείτε τους για πρώτη φορά

Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης μαζί με τον αδελφό του Νικόλα

2 Αυγούστου 2020 13:46
Σοφία Αλιμπέρτη: Αυτοί είναι οι γιοι της - Δείτε τους για πρώτη φορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη, δείτε εδώ το πραγματικό της όνομα, εδώ και μερικά χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μένει μόνιμα στην Πάρο.

Η πρώην παρουσιάστρια και ηθοποιός διατηρεί γνωστή καφετέρια στο νησί την οποία, μάλιστα, έχει διακοσμήσει ο γιος της με φωτογραφίες που έχει τραβήξει και επεξεργαστεί. Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης έχει κάνει σπουδές στην σκηνοθεσία, ενώ ασχολείται ενεργά και με τη φωτογραφία. Εκείνος ήταν που μοιράστηκε το βράδυ της Παρασκευής μια όμορφη φωτογραφία μαζί με τη μητέρα του, αλλά και τον αδελφό του Νικόλα.

Η Σοφία Αλιμπέρτη μαζί με τους γιους της

Σοφία Αλιμπέρτη: "Από παιδάκι ήμουν ερωτευμένη με τον..."

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει υπάρξει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και αν μη τι άλλο πολλοί ήταν οι άντρες που έτρεξαν πίσω της. Μια δήλωσή της όμως ήταν εκείνη που σόκαρε τους πάντες όταν χαρακτηριστικά είπε "από παιδάκι ήμουν ερωτευμένη με τον...". Σε ποιον αναφερόταν η όμορφη ηθοποιός; Ωστόσο, εξίσου σοκαριστική παραμένει και η αποκάλυψη της ηλικίας της μιας και δεν της φαίνεται καθόλου, δείτε εδώ πόσο χρονών είναι.

Η ίδια είχε αποκαλύψει το 2010 τα πάντα για τη σχέση της με το Γιάννη Πάριο:” Είναι το μοναδικό one night stand που έχω κάνει στη ζωή μου και επειδή μου προέκυψαν παιδιά και σχέση, είπα πως δεν θα το ξανακάνω αυτό στη ζωή μου».Και συνέχισε τότε λέγοντας:«Λοιπόν, αυτό είναι πρώτη φορά που το λέω στη ζωή μου, και αισθάνομαι λίγο περίεργα. Με το που πήγα στην Πάρο λέω σε μια φίλη μου, “εγώ σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση, θα το κάνω με τον Πάριο”

undefined

Η κολλητή μου πέφτει από τα σύννεφα, με λέει τρελή, και διάφορα άλλα τέτοια. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά ήμουν από παιδάκι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Σκέφτηκα λοιπόν, θα το κάνω, δεν θα το ξέρει κανένας και σιγά μην τον ξαναδώ. Έτσι και έγινε. Με το που γνωριστήκαμε, το ίδιο βράδυ, υπήρξε μια αμοιβαία έλξη και ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Τη συνέχεια την ξέρεις. Σχεδόν μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share