Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Του είπα να μην τολμήσει να...» - «Χαμός» με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά

Τι συνέβη στο σπίτι τους;

2 Αυγούστου 2020 11:16
«Του είπα να μην τολμήσει να...» - «Χαμός» με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χαμός» είχε επικρατήσει μεταξύ του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, με τη δεύτερη να αποκαλύπτει τι δεν άφηνε το σύζυγό της να τολμήσει, όταν βρίσκονταν στο σπίτι.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, που αποκάλυψε το πώς είχε περάσει εξαιτίας του προβλήματος υγείας, το οποίο τον ταλαιπωρούσε, είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open, σε μια κουβέντα που ξεκίνησε... ιδιαίτερα, καθώς κλήθηκε να σχολιάσει μια έρευνα, που ανέφερε το κόλπο των ανδρών για περισσότερο έρωτα με τη σύντροφό τους.

Λίγο αργότερα, στην τηλεφωνική επικοινωνία βρέθηκε και η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία αναφέρθηκε στην καθημερινότητά τους στο σπίτι, ενώ αντιμετώπισε με εξαιρετικό χιούμορ το θέμα συζήτησης.

Η ίδια έκανε και... παρατήρηση στον Μάρκο Σεφερλή, ζητώντας να μην φάει τα μακαρόνια και πως τον είδε να τρώει δύο μπουκιές, ενώ εκείνος αντέλεγε πως είχε φάει μόλις μία. Σε κάθε περίπτωση, η Τσαβαλιά του είχε πει να... μην τολμήσει να τα αγγίξει, με τον Σεφερλή να κάνει μια μικρή ζαβολιά.

Πρόκειται για ένα από τα ουκ ολίγα σπαρταριστά περιστατικά, που συμβαίνουν στο σπίτι τους, με αμφότερους να τονίζουν πως η καθημερινότητά τους μαζί είναι υπέροχη.

«Με τον Μάρκο Σεφερλή δεν είμαστε...»: Η εξομολόγηση της Έλενας Τσαβαλιά

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», παραχώρησε η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Μάρκο Σεφερλή, με τον οποίο σενάρια τους ήθελαν να χωρίζουν αλλά και για πολλά ακόμα!

Πότε βλέπεις τον Μάρκο;

«Κάθε... όποτε».

Πώς περνάτε καλά οι δυο σας;

«Δεν διασκεδάζουμε μαζί, με την κλασική έννοια, βγαίνουμε σπάνια, γιατί ο Μάρκος είναι εν ενεργεία τη νύχτα κι εγώ είμαι πρωινός τύπος, οπότε δεν συντονιζόμαστε σ' αυτό το κομμάτι. Περνάμε πολύ καλά μέσα στο σπίτι μας, όποτε βρισκόμαστε ή σε όποια δραστηριότητα του παιδιού μας που είμαστε παρόντες, περνάμε πάρα πολύ καλά. Δεν είμαστε πάρα πολύ μαζί».

Επηρεάζεις τον Μάρκο;

«Δεν ξέρω, αυτό που κάνω σίγουρα είναι ότι του λέω τη γνώμη μου. Λέω ό, τι σκέφτομαι, δεν το στρογγυλεύω με ωραίες λέξεις. Πρέπει να του λέω την αλήθεια. Οτιδήποτε του πω, που μπορεί να είναι λάθος, εκείνος θα το φιλτράρει, αλλά θα πιστεύω ότι θα του κάνει καλό και κατ' επέκταση θα κάνει καλό στο παιδί μου και σε μένα. Συνεπώς, δεν έχω το δικαίωμα να του πω ψέματα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share