Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξελίξεις με την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου

Τι συμβαίνει με την αγαπημένη ηθοποιό;

2 Αυγούστου 2020 07:58
Εξελίξεις με την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία εισήλθε μεν στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, αλλά χθες (1/8) πήρε ήδη το εξιτήριο.

Η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο καρδιολογικό τμήμα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο δείκτης του οξυγόνου της ήταν πολύ χαμηλός, κάτι αποτέλεσε το λόγο για τη διακομιδή της.

Ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή η Μαίρη Χρονοπούλου κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα, και να επιστρέψει στο σπίτι της. Με αυτό τον τρόπο, η ίδια γυρίζει στην Παιανία, όπου διαμένει, με το πρόβλημα βέβαια να μην έχει ξεπεραστεί πλήρως, καθώς χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη, ώστε να συνέλθει από αυτή την περιπέτεια που πέρασε και να αναρρώσει εξ' ολοκλήρου.

Αλίκη Βουγιουκλάκη, Μελίνα Μερκούρη και άλλες: Οι διάσημες... "πόρνες" της Ελλάδος! (videos+photos)

Δεν φοβήθηκαν τον στιγματισμό της ιερόδοuλης, και ενσάρκωσαν ένα ρόλο με πολλές απαιτήσεις και ειδικό χειρισμό. Κέρδισαν το στοίχημα, και μας χάρισαν μερικούς από τους πιο δυνατούς ρόλους στο ελληνικό σινεμά.

Παρακάτω θα δείτε τους ρόλους του αρχαιότερου επαγγέλματος έτσι όπως παρουσιάστηκαν στο ελληνικό σινεμά.

Μελίνα Μερκούρη

Εκπληκτική ερμηνεία στο "Ποτέ την Κυριακή", και μια Μελίνα που ενσάρκωσε το ρόλο ρεαλιστικά και χωρίς αισχρότητα.

Μαίρη Χρονοπούλου

Στα "Κόκκινα Φανάρια" ήταν ένα από τα κορίτσια της ταινίας. Επιβλητική ομορφιά, έκανε τον Φαίδωνα Γεωργίτση να την ερωτευθεί με μια ματιά.

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Στο "Δόλωμα" ήταν πραγματικός πειρασμός. Δεν υπάρχει άνδρας που να μη την πόθησε στη σκηνή που κάνει το show της στην Τρούμπα.

Κατερίνα Χέλμη

Η ποpνη που είναι θύμα του προαγωγού της. Στα Κόκκινα Φανάρια έπαιξε τέλεια την εξαρτημένη από τον αγαπητικό της. Πολύ δυνατή σκηνή που πρέπει να δείτε, η παρακάτω.

Ζωή Λάσκαρη

Συνώνυμο της θηλυκότητας, πόθος όλων των ανδρών της εποχής, ρίσκαρε και δικαιώθηκε στο ρόλο της πόpνης στον "Αστερισμό της Παρθένου".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share