Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Σεισμός» με τη Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ: Το μήνυμά της για την νέα σεζόν που έφερε αναταραχή

Τι ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram

1 Αυγούστου 2020 15:56
«Σεισμός» με τη Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ: Το μήνυμά της για την νέα σεζόν που έφερε αναταραχή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σεισμό» έφερε στον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη, με το μήνυμά της για την νέα σεζόν, που απέστειλε μέσω των social media, να φέρνει αναταραχή, την εποχή που η ίδια απουσιάζει λόγω διακοπών.

Η γνωστή παρουσιάστρια γράφει εδώ και χρόνια τη δική της ιστορία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αποτελώντας μια σταθερή αξία του σταθμού του Φαλήρου, ενώ δε διστάζει ποτέ να αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με το μέλλον της στο κανάλι.

Πολλές φορές έχει προκύψει τελευταία, άλλωστε, αυτή η απορία, με μια τελευταία ανακοίνωση να φέρνει τον ΣΚΑΪ σε σκέψεις. Η ίδια, όμως, έμελλε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, σχετικά με την παρουσία της στο δελτίο.

Όπως γνωστοποίησε με αρκετό χιούμορ στο Instagram, αυτή θα μείνει κανονικά, αλλά το ζήτημα είναι... με τι κώμη. «Για το πώς θα είναι τα μαλλιά τη νέα σεζόν όρκο δεν παίρνω! Για τις φωτογραφίες του @georgekalfamanolis παίρνω!», αναφέρει, εξαίροντας τη δουλειά του φωτογράφου.

Δείτε την ανάρτηση:

Χαμός με τη Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ: Η φωτογραφία που ξεσήκωσε τους πάντες

Η Σία Κοσιώνη συνεχίζει δυναμικά τις διακοπές της και φροντίζει να ανεβάζει όσο περισσότερες φωτογραφίες μπορεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αυτή την φορά σήκωσε.... θύελλα αντιδράσεων στον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια προσπαθεί να αξιοποιήσει όσο καλύτερα μπορεί τον ελεύθερο χρόνο της. Τον περισσότερο καιρό τον περνάει μαζί με την οικογένειά της, ωστόσο δεν χάνει την ευκαιρία να... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share