Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβαλε... τέλος η Μαρία Μπεκατώρου - "Δε με ενδιαφέρει κάτι άλλο, και..."

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

1 Αυγούστου 2020 12:19
Έβαλε... τέλος η Μαρία Μπεκατώρου -

Η αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις πιο σταθερές αξίες στην παρουσίαση και ότι πρόγραμμα παρουσιάζει σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, πριν λίγο καιρό, η ίδια είχε μιλήσει για τα επαγγελματικά της βήματα βάζοντας ένα... "τέλος".

Συγκεκριμένα, η ίδια πριν την πετυχημένη πρεμιέρα του "Υour Face Sounds Familiar" έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι δε θα έκανε ποτέ στην τηλεόραση.

Θα ξανά έκανες πρωινό;

Δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή να κάνω πρωινό, γιατί πιεζόμουν όταν ερχόταν η ώρα του πάνελ. Δεν μου αρέσει να κρίνω κι ένιωθα άβολα όταν έπρεπε να σχολιάσουμε τις ζωές των άλλων. Πιστεύω, ότι μου ταιριάζουν οι αμιγώς ψυχαγωγικές εκπομπές, γιατί θέλω να δίνω χαρά στον κόσμο.

Σε τι είδους εκπομπή δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς τον εαυτό σου;

Δεν θα μπορούσα να παρουσιάσω ριάλιτι.

Αν, δηλαδή, ο ΣΚΑΪ σου έκανε μια δελεαστική πρόταση για να παρουσιάσεις το "Big Brother", θα την απέρριπτες;

Δε θα το έκανα ποτέ. Δε μου αρέσει αυτό το είδος τηλεόρασης. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω τώρα τόσο με το "Your Face Sounds Familiar" όσο και με το "Still Standing". Δε με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Και στο κάτω κάτω δεν είμαστε όλοι οι παρουσιαστές για όλα τα προγράμματα.

«Είναι ωραίο αυτό που ζω...» - Αποκάλυψε τη σχέση της με διάσημο παρουσιαστή η Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε τη δική της αποκάλυψη, αναφορικά με τη σχέση της με διάσημο παρουσιαστή, τονίζοντας πως αυτό που ζει είναι όμορφο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που έχει δικαίως κερδίσει την αγάπη του κοινού όλα αυτά τα χρόνια, βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή και έκανε για ακόμη μια φορά εντύπωση με τα λόγια της, ενώ πρόσφατα λύγισε μιλώντας για το θέμα της μητρότητας.

Η ίδια είχε μιλήσει στο «Καλό Μεσημεράκι», με τον Νίκο Μουτσινά να την εκθειάζει και την ίδια να ανταποδίδει. Αμφότεροι επεσήμαναν το πόσο καλή σχέση έχουν και το πόσο καλά περνούν μεταξύ τους.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share